בוקר טובב

HUMMER H3

New member
בוקר טובב ../images/Emo42.gif

האם אני יכול ללמוד לתאוריה מהאתר הזה: http://www.lamed.dapim.co.il/ אבל ללמוד ממש טוב ללמוש ולתרגל עד שאני יעשה הכל שם 100 אחוז ואז אני יהיה מוכן לתאוריה? מישהוא יכול להגיד לי מהניסיון שלו כי אין לי מושג מזה

simon121

New member
בהחלט

אני חרשתי את האתר הזה עד שכבר הייתי זוכר את כל השאלות בעל פה :D אתר מצויין, תחרוש אותו וכשתהיה מוכן תעבור פעמיים שלוש על הספר ותיגש ככה עשיתי ועברתי

jazzistco

New member
השאלה

איזה תמרור מתאים להגדרה הבאה: מעגל תנועה: 1ץ תמרור 76. 2. תמרור 37. 3. תמרור 70. 4. תמרור 13. מדוע התשובה הנכונה היא 4 ולא 3?

זה אמור להיות 3 -

תשובה 4, תמרור 13, זה כביכול התראה על מעגל תנועה, זה אומר שבעוד 50-150 מטר תהיה כיכר. תמרור 70 מוצב לפני הכיכר עצמה. זאת לדעתי התשובה.. יש מצב שהם טעו.

One Echoe

New member
ממש לא..

תמרור 13 הוא תמרור "מעגל תנועה", כלומר מרתיע לפני מעגל תנועה.(אני לא בטוח ש150 מטר לפני...) לעומת זאת, תמרור 70 אומר לתת זכות קדימה לתנועה שלפניך וליסוע מצד ימין בלבד.

מתריע* וזה בין 50 ל 150 מטר

ותמרור 70, כן, זה אומר לתת זכות קדימה לתנועה החוצה ב-מ-ע-ג-ל ה-ת-נ-ו-ע-ה, וגם לעבור מצד ימין. וזה מוצב תמיד לפני הכיכר. אז בעצם התשובה גם מתאימה.. לא? כי השני זה כאילו התראה על מעגל תנועה בקרבת מקום.. זה לא המעגל עצמו. טוב, לא יודעת. עשיתי תאוריה לפני 4 חודשים בערך.. אולי יותר.

One Echoe

New member
אופס, מתריע../images/Emo3.gif

הקטע הוא שהשאלה היא מה הוא התמרור " מעגל תנועה ", והתשובה היא 13. התמרור 70 מורה לתת זכות קדימה וליסוע רק בצד ימין של המעגל... ומאיפה את יודעת שזה בין 50-150 מטר? זה לא כתוב לי בלוח תמרורים.

NewUser4

New member
תשובה

ההבדל בין תמרור 70 לבין תמרור 13 הוא כזה: -תמרור 70 מורה על כך שיש לתת זכות קדימה לתנועה הנעה במעגל. תמרור זה יוצב בתוך הכיכר או ממש לפניו. -תמרור 13 יוצב במרחק מסויים ממעגל התנועה (כ100 מטרים) והוא אומר שבעוד כ100 מטרים יש מעגל תנועה.

למעלה