בוקר טובבב

בוקר טובבב

אוף אין לי כוח ללמוד היום אבל אין ברירה
בהצלחה כל מי שצריך

בוקר טוב../images/Emo42.gif

אתמול לא הייתי כאן כי הייתי צריכה ללמוד ל
מבחן ארצי במתמטיקה כן, כן, היום לכל כיתות ח' בארץ יש מבחן ארצי במתמטיקה וכך גם לי יש
אז דרושות לי המון:
בהצלחות
עכשיו אני יורדת להסעה של הבית ספר, אז אני לא יספיק להגיד לכולם תודה על ה"בהצלחה" שאתם מאחלים לי אז ממש
תודה מכל ה-
אוהבת אותכם המון
רעות|

חחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

לי ולחברה שלי יש תירוץ כזה ש"בפלאפון יש מחשבון"
ואני דעת שיש במיצב חלק חלקים שאסור עם מחשבון אבל עדיין
מורות לא שמות לב
חפיייףף כבר לאמשנה
העיקר שעברת אתזה

חופייי

New member
../images/Emo26.gifבוקר טוב לכולם

יש לי שעה ראשונה ספורט...אני לא עושה בשיעור שלה כלום...חחח כי המורה רוצה שאני יעשה ריקוד עם תנועות. היא באמת חושבת שאני הולכת לעשות את זה!! בהצלחה לכל מי שעושה היום מיצב במטמתיקה!

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםםםםםם

רררררררררררררררררררררררררררררררררר היום באנגלית...המורה שלי רצתה שאני יקנה משהו...אז היא אמרה שהיא יכולה להביא לי את זה בחצי מחיר...במקום ב90 שקל ב45 שקל....אז אמרתי לה "90 שקל עולה החרא הזה?!" והיא התעצבנה...אבל מה התעצבנה...היה מזה שקט בכיתה...והיא דפקה צרחות חחחחחחח היא אמרה לי "עופי החוצה!" אמרתי לה "למה?!אני רצינית!90 שקל זה עולה?" אז היא אמרה "תשאלי את המנהל שתפגשי עוד מעט!" אמרתי לה "אחלה אבל הוא יודע כמה זה עולה?
" ואז יצאתי...והלכתי לעצבן את המורה הסתומה...לקחתי כיסא והתיישבתי בכניסה לכיתה...אז היא באה ודחפה אותי אז אמרתי לה "מה את נוגעת בי מה אני חברה שלך?" אז היא אמרה "יעל את מפריעה" אמרתי לה "אז תגידי שאני מפריעה מה את נוגעת בי?" אז יצאתי...ושיעמם לי...אז שוב הלכתי אליה וצחקתי עם חברים וזה והיא שוב העיפה אותי..(אוף מעיפים אותי מכל מקום
)אז אחר כך שהייתי בחוץ היא שכחה להגיד משהו אז היא אמרה "אוי איזה מורה גרועה אני" והדלת של הכיתה הייתה פתוחה אז צעקתי "רק עכשיו גילית את זה?!" והיא גם התעצבנה
אחר כך שאלו אותי למה אני בחוץ אז סיפרתי את הסיפור וזאת שסיפרתי לה מזה צוחקת איתי תמיד...אז היא התחילה לצחוק
המורה שלנו לא מרשה שנקרא לה בשם שלה...היא רוצה שנקרא לה "מיסיס ברון" כי ברון זה השם משפחה שלה...אז היום אמרתי לחברה שלי לפני שהיא הוציאה אותי "זין שאני יקרא לה ככה" אז אמרתי לה "לינדה" אז היא אמרה לי "אני לא חברה שלך את תקראי לי מיסיס ברון" אמרתי לה "גם אני לא חברה שלך את תקראי לי העלמה בסון
" וזה חימם אותה עוד יותר
חחחחחחחחחח אין אני פשוט אלופה בלעצבן מורים

יעל 13

New member
אה והיה עוד משהו

ילדה אחת שאני שנואת מזה עיצבנה אותי! היינו בשיעור היסטוריה...ואין שמש בכיתה! והיא בכוונה שמה את המשקפי שמש שלה! ושהיא ראתה שהתעצבנתי עליה ואמרתי לה שתוריד היא נהנתה מזה! כוס אמא שלה! היא אמרה לי "את חייבת להסתכל על הפרצוף שלך...הוא מזה נראה עצבני..." אמרתי לה "כן? שהפרצוף שלך לא יהיה בטעות אבל ממש בטעות עם שני פנסים יא כונפה!" ואז היא סתמה
היא יודעת שאנימ סוגלת להביא לה מכות
היא מזה עיצבנה אותי

natali2007

New member
צוהורייםםםם

סופסוףף גמרתיי מוקדםם ת'ביצפרר!!!!! היה לי היום הצגה שקוראים לה תרנגול כפרות.. כמה קטעים שהם עשו בכלל לא נכונים לפי הספר.. מחר מבחן באזרחותתתתתת לא רוצהה חח אבל המורה אמרה לנו ת'שאלות אז אני יותר רגועה.. לכל מי שהיה/יש/יהיה מבחן מיצב במתמטיקה היום אז בהצלחה!!

חרא צהריים

אוף קבלתי 57 בסהטוריה במבחן שזה גרוע מאד ו55 במתמתיקה שבזה אני מרוצה מאד כי בקודם קבלתי 20 ויש לי עוד היום יום הורים מקווה שיעבור כמה שיותר חלק ועוד סיבה אישית ערררררררר

למעלה