צהרייםםםםםםםםםםם
רררררררררררררררררררררררררררררררררר היום באנגלית...המורה שלי רצתה שאני יקנה משהו...אז היא אמרה שהיא יכולה להביא לי את זה בחצי מחיר...במקום ב90 שקל ב45 שקל....אז אמרתי לה "90 שקל עולה החרא הזה?!" והיא התעצבנה...אבל מה התעצבנה...היה מזה שקט בכיתה...והיא דפקה צרחות חחחחחחח היא אמרה לי "עופי החוצה!" אמרתי לה "למה?!אני רצינית!90 שקל זה עולה?" אז היא אמרה "תשאלי את המנהל שתפגשי עוד מעט!" אמרתי לה "אחלה אבל הוא יודע כמה זה עולה?
" ואז יצאתי...והלכתי לעצבן את המורה הסתומה...לקחתי כיסא והתיישבתי בכניסה לכיתה...אז היא באה ודחפה אותי אז אמרתי לה "מה את נוגעת בי מה אני חברה שלך?" אז היא אמרה "יעל את מפריעה" אמרתי לה "אז תגידי שאני מפריעה מה את נוגעת בי?" אז יצאתי...ושיעמם לי...אז שוב הלכתי אליה וצחקתי עם חברים וזה והיא שוב העיפה אותי..(אוף מעיפים אותי מכל מקום
)אז אחר כך שהייתי בחוץ היא שכחה להגיד משהו אז היא אמרה "אוי איזה מורה גרועה אני" והדלת של הכיתה הייתה פתוחה אז צעקתי "רק עכשיו גילית את זה?!" והיא גם התעצבנה
אחר כך שאלו אותי למה אני בחוץ אז סיפרתי את הסיפור וזאת שסיפרתי לה מזה צוחקת איתי תמיד...אז היא התחילה לצחוק
המורה שלנו לא מרשה שנקרא לה בשם שלה...היא רוצה שנקרא לה "מיסיס ברון" כי ברון זה השם משפחה שלה...אז היום אמרתי לחברה שלי לפני שהיא הוציאה אותי "זין שאני יקרא לה ככה" אז אמרתי לה "לינדה" אז היא אמרה לי "אני לא חברה שלך את תקראי לי מיסיס ברון" אמרתי לה "גם אני לא חברה שלך את תקראי לי העלמה בסון
" וזה חימם אותה עוד יותר
חחחחחחחחחח אין אני פשוט אלופה בלעצבן מורים