בוקר טובבב

camfels

New member
בוקר טוב אנשנושים!

ממצבבבב?!?עוד יום חופש!! רק שכואב ליייי אוףף למה נשרפתי כמו מטומטמת!!אוףףף לא יכולה לזוז!!

../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifבוקר../images/Emo42.gif

הלכתי לישון ב5...קמתי ב11 כוסעמק
ועכשיו אני הולכת לשבת על ספרות לקראת הבגרות מחר..בהצלחה לי..

yaki123

New member
../images/Emo6.gifצהריים טוביםםםםםם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב היום היה הכיייייייי מצחיק בעולם בבצפר
היה לידידה שלי יומולדת ופיצצנו אותה ביצים וכולם כזה בשיעור ספורט משתגעים נו שיהיה צלצול.. איזה מצחיק היהההההההההההה
מזה החום הזהההה
יש לי יומולדת ב22 לחודש אז הקיצר הכיתה שלי רוצה לזרוק עליי ביצים ב-20.. כי ב22 יש חופששש.. תנו לי עצותתתת מה לעשותתתת כדי להתחמק מהביציםםםם..... תודה לעוזרים
יום טוב

yaki123

New member
חח לא לבוא../images/Emo35.gifמחלקים תעודות..וגם

לפי דעתי אי אפשר..

גרר בצפר מעצבן!!!!!!!!!!!

''למדתי'' רק שעתיים!!!!!בשביל מה הייתה צריכה בכלל לבוא?!חח טוב אז ככה היה לי ביטול שעתיים ראשונות והתחלתי ב10 אחרי זה היה לנו סתם עם המורה בספרות כי בלי ספרים אי אפשר לעשות כלום חח ככה זה יהיה כל הזמן כי החזרנו ספרים..(אני בבצפר פרטי אז אצלנו מקבלים ומחזירים ספרים)... אחרי זה היה לי שיעור הבעה ואף אחד לא שם על המורה חח כל השיעור שמעתי באם פי 3 מוזיקה וראיתי קטעים של פלורי.. אחרי זה שיחררו אותנו גרררר למה הלכתי?!אוף!..

KaMi LoVe JuAn

New member
יונתן בצפר פרטי?! אז גם רבין !

יונתן זה בצפר פרטי!??! וגם שלי? [רבין] ?!?! איך הגעת?

כן..זה נחשב בצפר פרטי...

הרי בבצפר פרטי רק מקבלי ספרים בהשאלה כמובן לא בכל בצפר פעם זה לא היה בצפר פרטי כשאח שלי היה שם הם היו צריכים לקנות ספרים והכל אבל אחרי זה זה הפך להיות בצפר פרטי..

camfels

New member
אנלא בבצפר פרטי ואפשר לקבל ספרים

אנלא בבצפר פרטי ועדין מי שרוצה יכול לקבל ספרים בהשאלה...

טוב אבל אמרו לי שהבצפר יונתן ורבין

אני ביונתן אבל כאילו אמרו לנו שהחטיבות האלא הם פרטיים אבל ואט אבר חחח..עוד כמה שניות אני זזה לשיעור גיטרה צ'או!...

KaMi LoVe JuAn

New member
בוקר אור!../images/Emo42.gif

כעע גמאני נשרפתי אחושרמוטה!
למה היינו אתמול בלונה גל..
ובאתי ישר רצתי למגלשות ולא שמתי קרם הגנה...
שחכתי מזה..
עכשיו כולי שרופה ושזופה חוץ מהצורה של הביקיני חחח איזה מדליק זה נראה..
יום נעים לכולם!

camfels

New member
מי שאוהב את חואנצ'ו שיכנס!../images/Emo140.gif

היום צילמתייייי סרטון של חואני ב el sodero de mi vida איך הוא יפההההההה שםםםם הוא בלונדיני ומזה מתוקיזזזזזזזזז! עוד חצי שעה הסרטון יהיה באתר של החואנצ'אס... www.las-juanchas.tk בעמוד סרטונים--->שונות! אזז מקווה שתאהבו אותוו

למעלה