בוקר טובבבב

בוקר טובבבב

אההה צו 1 בהצלחה לי. סיון שמח שנהנית בשיר נולד ושרית גם את וטדי זה מקום נורא מה את גוררת את סיון לשם?!.בהצלחה לכל מי שיש מבחן היום. חופי החתימה תהייה מוכנה בערב.

אייללוש

New member
בוקרררררררררררררררררררררר../images/Emo42.gif

אני מתה מעייפות... אני צכה להתארגן לביצפר.... אז ביי בינתיים.... נ.ב אם משו יודע מתי ואפה יש עוד הופעות של "שיר נולד"(חוץ משישי שבת)

אביחי 33

New member
../images/Emo142.gifבוקר טוב../images/Emo79.gif

היום אני הולך לקנות בגדים לבר מצווה של בנדוד שלי ביום חמישי
שיהיה לכם אחלה של יום

חופייי

New member
../images/Emo26.gifבוקר טוב לכולם....

עדו בהצלחה מאמי!! יעבור בשלום... תודה על החתימה בהצלחה לכל הנבחנים שיהיה לכולם המשך יום מקסים!

טדי זה לא נורא!!!

להיות חולה במקום ללכת לבאולינג זה נורא
ואתה יותר גרוע משהנם
עזבו אני חולה טילים ..... בייי...... -קרן-

חופייי

New member
../images/Emo26.gifצהריים טובים לכולם../images/Emo36.gif

סיימנו היום ב12... היה צריך להיות לנו שעתיים ראשונות אנגלית אבל המורה לא באה אז היו לנו שעתיים חופשיות... בשעתיים אחרונות היה לנו תושב"ע....השיעור הכי מצחיק שיש... ב20 דקות אחרונות ביקשנו מהמורה לשחק 4 פינות כמו ילדות בכיתה א...והיא הסכימה חחחחח חברה שלי המסטולה ספרה....אתם חייבים לשמוע אותה סופרת....חחחח היה מצחיק ליגה.,.!!

חופייי

New member
כתבת על יהודה.....בערך.....

יאוו ממש התעצבנתי על וואלה....נוו בחיאת אז מה זה אומר? אסור לה ללכת לבלות עם חברים שלה בדירה שלהם...?

צהריים טובים

היה משעמם בטירוף אבל עדיף מבית הספר אז ככה היה בהתחלה הלכתי לאימות נתונים ושאלו המון Aשאלות מעצבנות ואז הלכתי לבדיקה רפואית והייתה לי בעיה בראיה אז הלכתי לעשות בדיקת עיינים גם ואז הלכתי לראיון אישי ששם מחגים בטור שעתיים לפחות ושאלו הרבה שאלות משעממות ומעצבנות. אחר כך הלכתי והכזרתי כרטיס לבן וקבלתי סנוויץ טונה וקולה חחח ונסעתי הביתה באוטובוס נסיעה ארוכה. אני הולך עוד שעה בערך לקטס סיום קצונה של אחותי אז אני לא יהיה פה עד הערב בערך.

חופייי

New member
יאאא איזה טורים יש שם אלוהים....

אני חיכיתי שעה וחצי לכל תור שמחה שעברת את זה.... באמת שואלים הרבה שאלת.....אבל הם חייבים! תהנה

למעלה