בוקר טובבבב

דרך אגב

אני שמח ש לטובתי ולטובת מנהלי ובעלי חברת תפוז אנשים אני נוהג בחוכמה, כך שמי שלא מנהל ולא בעל שליטה בחברת תפוז אנשים שחולם שיחסמו אותי לכתיבה בפורום ובצאט שימשיך לחלום. אני אוהב את מנהלי ובעלי חברת תפוז אנשים
.

אני מוכן להתערב ולשים כסף שיש לך

ב-ע-י-ה נ-פ-ש-י-ת !-!-! וכן כן עכשיו תתן את הנאום "העקיצות והתגובות שלכם רק מחזקות אותי"

חחחחחחחחחחחחח

אביר אהבתי ניראה לי הוא נחמן מאומן בערבים יוצא עם האוטו והירוק ורוקד במחולות חחחחחחחחחחחחחחחח אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלוהים עד מתיייייייייייייייייייייייייייייייי?

אז ככה

אדם משוגע זה אדם שלא יכול לשילוט בעצמו,אני יכול לישלוט בעצמי,ואני רושם את זה כי אני אוהב לרשום את זה,ואני חושב שאולי מה שאני רושם זה דבר שונה אך זה דבר לא רע.

חלאסס עזבו אותו

מה כול הודעה שלו אתם מגיבים חלאס צומיי שירשום מה שבא לו אתם לא חייבים להגיב פורום חופשי דיי כמה עוד תירדו עליו יום טוב גם לך רמי

חח לירן יש לך מחזור היום?

חשבתי שבוע הבא טוב נו תרגע תנשום ואל תתיחס תעשה מה שלמדתי אותך יום טוב יום טוב רמייי!!!

תעשי מה שנוח לך

ודרך אגב לגבי הידידות בינך לבין איציק, רמת הסיכון בקשר כל שהוא בינך לביני מסוכנת. ואני חושב שלפי ההלכה של הדת היהודית בשביל פיקוח נפש יש שאלות שמותר לשקר עליהם,ויש דברים שיש להיזהר מהם. ולא אני לא שונא אותך.

תודה רמי ולימור??

רדי קצת עוד חחחחחח נו עוד חחחח אחלה כושר לא??? יאללה יותררררררר מהררר מה זה זה עצריייייי כמעט נכנסת בקיר אמממ מה שלימדת אותי
זה משמין זה מה שלימדת חחחחחחחחחח ואני לא עצבני כפרה פשוט חלאס לרדת עליו הבנו היה מצחיק בהתחלה אבל זהו שחררו

למעלה