בוקר טובבבבב שלום לכולםםםםם מה קורה אנשושים??
N not myself anymore New member 29/7/04 #5 צהריים טובים יש מצב שאתם יכולים לגרום למחר להגיע? עוד שניה אחת שהיום הזה נמשך ומוח שלי יתפוצץ מרוב עצבים ברר גררר שונא אותם
צהריים טובים יש מצב שאתם יכולים לגרום למחר להגיע? עוד שניה אחת שהיום הזה נמשך ומוח שלי יתפוצץ מרוב עצבים ברר גררר שונא אותם
N not myself anymore New member 29/7/04 #7 במילה אחת : במשפחה בשתי מילים : אימי ואחי בצליל אחד: גררררררררררררררררררררררררררררררררר
מ מורי לנצח New member 29/7/04 #9 אהובי ../images/Emo24.gif אני לא יכולה להעביר מהר למחר הלוואי ויכולתי ... אבת תנשום עמוק ויהיה בסדר אני בטוחה ומקסימום קח את הרגליים ותבוא כבר לירושלים |אוהבת|
אהובי ../images/Emo24.gif אני לא יכולה להעביר מהר למחר הלוואי ויכולתי ... אבת תנשום עמוק ויהיה בסדר אני בטוחה ומקסימום קח את הרגליים ותבוא כבר לירושלים |אוהבת|
A A N I g M A New member 29/7/04 #8 ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif האמ אני לא יכולה לגרום למחר להגיע... אבל אני יכולה לנסות לעודד אותך. אע... *חושבת איך*
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif האמ אני לא יכולה לגרום למחר להגיע... אבל אני יכולה לנסות לעודד אותך. אע... *חושבת איך*