בוקר טובבבבב!!!!!!

בוקר טובבבבב!!!!!!

אךךךך יום שבת...!!!! נטול בי``ס ומורים איזה כייף.. עכשיו אני מעריכה את יום שבת.. לא ישנתי...רק קצת. אני באתי להגיד היי,ביי... (אסור לפספס את שעות הטיול עם אמא) אני יחזור בסביבות 2 , 3 אוהבת מאוווווווד, אני.

מיטל,

אני כלכך שמחה שהצטרפת לכאן, בורכה הבאה, ואני הולכת לנג`ס... ווואייי.. הפגישה ב-3 עדיין תקפה נכון? אוהבת המווווווטציה.

ניבה שלי..

תנוחי מתוקה, עבר עלייך לילה עמוס. תנוחי מלאך ותודה על הדאגה. אוהבת אני.

פייה...

אני שמחה שהצטרפת לפורום. אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב מאתמול, יותר רגועה.. אז נעים מאוד אני עדנה/יעלי בת 15 תמיד כאן בשבילך. אוהבת, המווווווווווווטציה של הפורום.

תוגי..

מצטערת אני לא שולטת בתת מודע שלי.. בכל אופן מי יודע אולי אני יחלום שוב על הפורום.. עכשיו אני יודעת שאת שקטה.. (היה קשה לי להבין אחרי שצעקת עליי... חכי חכי..-גולי אמרה שהיא תטפל בך... בכיתי לה כמון שרק אני יודעת) נה נה ונה נה !!! :p בוקר טוב!

מאיה...

איך היה באחו? ראית את כל מכרינו.. בזמן האחרון אני מתרחקת מהמשפחה את יודעת כשחיים בעיר הגדולה.. אבל אני מתגעגעת לרייייח.... אוהבת, ושבת שלום!!!!! המוווווווווווווווווווווווטציה.. 8-p

חזירע, מייק ועינתי...

מייק- תודה על השיררר...... איזה כייךף לי..אני מסמיקה... עינתי- איך היה במסיבה!?! ספרי ספרי..!!!! וחזירעעעעעעעעעעעעעעעע- בוקר טוב!!!! איך את מרגישה היום?!!?!?! אוהבת מאוד מאוד מאוד מאוד כמו החול בים! המוווווווווטציה

אוף איתי....

צודקת.. סנילית שכמותי. ואני הסתכלתי עוד ברשימת המשתתפים מבינה.. יא אללה איתי.. סליחה נשמתי.. מה שלומך? :p

היה ממש אחלה

אכלתי המון עשב, ראיתי המון שמיים. רק שחזרתי עם המון קוצים. ובאמת, בגלל שאין גשם, הפריחה כבר ממש בסוף. אם הייתי הולכת בשבוע הבא - לא מאמינה שהייתי מוצאת משהו. והשמש - עושה כאב ראש. אבל נהנתי. ואם את מתגעגעת לריייח.....את מוזמנת לבוא לביקור בית. אוהבת מאיה

למעלה