בוקר טובבבבב

בוקר טובבבבב../images/Emo9.gif

אז מי תנצח היום?? ברזיל/קרואטיה/צרפת/או שוויץ? החלטתי ללכת עם הזרם ולהראות התעניינות... וחוצמזה היום אנחנו חוגגים יום נישואין XX [לא משנה כמה
] זו סיבה טובה להיות ערה בשעה כזו, נכון? יום טוב ופעמיים כי טוב

לא זה לא.

אלא אם כן את חייבת. או אלא אם כן הוא נזכר בזה כמוך ומעניק איזה חסד או חמישה, או אלא אם כן, צרפת תפסיד היום. בהצלחה חומדתי, יום נישואין סביר עד מופלא לכם [לא, אצלנו תמיד דואגים להזכיר אחד לשני ביום הנישואים מי אשם ]

בוקר טוב ליום טוב../images/Emo23.gif

אני לבושתי כי רבה כדורגל בשבילי זה לא ממש לעיניין בשבילי כדורגל זה 8 יפיופים כאלו עם רגליים עקומות ושמנמנות רצים אחרי כדור אני יותר בקטע של התבוננות פנימה, ומתוכנו החוצה אל העולם העיניים שלנו הם החלונות מתוכנו אל החוץ, והן אינן יכולות לראות אם לא נביט דרכם, חלון לא יכול לראות, עלינו לעמוד מול החלון ורק אז נוכל לראות .... יום של חלום ואהבה ליאור

כדורגל../images/Emo6.gif

אני יכולה לצפות יחד עם בני משפחה או חברים במשחק של אחת הקבוצות בארצינו הקטנטונת..אבל משחקים של קבוצות זרות? לא מעניין אותי....ששששששש שלא ישמעו אותי הגברים, ואולי גם נשים

מזללל טוס קולללללווווו

לאן אתם טסים ? היום זה היום ,הוא מתחיל בבוקר ונגמר מחר בבוקר וכל מה שיקרה יקרה לטובה אמן פרנסה בשפע לכולם בריאות ואהבה [גם סקס לא יזיק לאף אחד ]

שמים1

New member
בוקר טוב לכם ../images/Emo25.gif

פעמיים כי טוב , זה הכי טוב נכון ? מזל טוב ליום הנישואים חומדת
בוקר טוב סולטן אני געגעתי .

בוקר אור../images/Emo140.gif

אתמול, לתומי חשבתי שמי שמארגן ומממן את המונדיאל זו רשת סופרפארם ושכמותה..ראיתם, שמעתם את מסע הפרסום מונדיאל לנשים? כמה מבצעים..איזה שכנוע.."מותק, השארתי לך בירה ופיצוחים..אני בסופרפארם"..חחחחח להרויח כסף מכל דבר..מדהים

הAני

New member
בוקר טוב../images/Emo96.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב לפורום. תגידו לאן נעלם כל הקסם
?

טאKילה

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo96.gif../images/Emo42.gif

מכפתלי מי תנצח היום
ממילא לא בא לי ביום שלישי
כאילו דה... מותק כמו היום היית מגונדרת בשימלה לבנה?
בובע
יום נעים ומלא ממתקים

בוקר טוב חומדת לה צאן../images/Emo42.gif

שוב יום נישואים מהנה ומוצלח,עם המון אהבה. חשבתי איזה שיר אוכל להקדיש לך ....לבסוף החלטתי על זה... בוקר טוב לכל חברי

למעלה