תלכי באמת ללמוד ואני מוכן להרביץ לך
ה היללי 2 New member 8/2/06 #180 ערב../images/Emo29.gif ואי אני ממש רוצה להיכנס מחר לפורום....כי יש לאגמי יומולדת..אבל יש לי מבחן ענקי במתמטיקה ביום חמישי אני ילמד עכשיו הכל שמחר אני רק יוכל לעבור על החומר.. לילה טוב לכולם מחר היום הגדול ה י ו מ ו ל ד ת לאגמייי טוב זזתי ללמוד.... בייוש -הילה.
ערב../images/Emo29.gif ואי אני ממש רוצה להיכנס מחר לפורום....כי יש לאגמי יומולדת..אבל יש לי מבחן ענקי במתמטיקה ביום חמישי אני ילמד עכשיו הכל שמחר אני רק יוכל לעבור על החומר.. לילה טוב לכולם מחר היום הגדול ה י ו מ ו ל ד ת לאגמייי טוב זזתי ללמוד.... בייוש -הילה.
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 8/2/06 #181 בהצלחהההההה../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif אני אהיה פה מחר רק בסביבות השעה- שעתיים.. ב2 3 או 4.. לאדעת
בהצלחהההההה../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif אני אהיה פה מחר רק בסביבות השעה- שעתיים.. ב2 3 או 4.. לאדעת
C coral chan New member 8/2/06 #182 שנים שלא הייתי פה~ ../images/Emo210.gif או בכלל בתפוז.. *מאשימה את הבצפר* בצפר זה רע
C coral chan New member 8/2/06 #185 אל תדאג,הדס דואגת לכך ../images/Emo210.gif חח.. (ואם המפגש בסוכנות לבסוף יצא ב-14 למרץ,אתם תשחטו ><)
ה הדסי מתה על אגמי New member 8/2/06 #190 אכן רע../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif הנה אחת חרשנית../images/Emo3.gif מהכיתה שלי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 8/2/06 #186 אני פרשתי לישון../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif אני עייפה לאללה.. מחר מבחן לי.. אני מאחלת לעצמי המון בהצלחה חחח רק שילך לי טוב.. בהצלחה לכל מי שיש מבחן. קורלי ברוכה השבה:] יומולדת לאגם לילה טוב.
אני פרשתי לישון../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif אני עייפה לאללה.. מחר מבחן לי.. אני מאחלת לעצמי המון בהצלחה חחח רק שילך לי טוב.. בהצלחה לכל מי שיש מבחן. קורלי ברוכה השבה:] יומולדת לאגם לילה טוב.
א אייללוש New member 8/2/06 #188 ל"ט../images/Emo29.gifמאמי שלי ועלא דבר../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif
C coral chan New member 8/2/06 #195 יה~תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo210.gif בהצלחה לך <: (הדס-בבקשה,תוסיפי אותה כבר לרשימה שליי!!)
יה~תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo210.gif בהצלחה לך <: (הדס-בבקשה,תוסיפי אותה כבר לרשימה שליי!!)