בוקר טובבבבבב

taltallim

New member
בוקר טובבבבבב

איפה אתם???? אחרי החגיגות והמסיבות וההילולות שאתם עושים כאן... עם טוויסט ארגנטינאי (היו רקדניות ברזילאיות?) - כל הלילההההה לילה אחד גם אני אצטרף... שבור תרקוד איתי??? טוב... אז בינתיים זה בוקר טוב - לגבי השאר עוד לא החלטתי... הקפה השני בדרך וגם הסיגריה. יום טוב לכולכם, תלתלים.

חן.

New member
יום טוב מתולתלת...

שמחתי לקבל מייל, וגם שלחתי תשובה...

taltallim

New member
חן חן

לך חן - אכן קיבלתי... זה היה במקום בהחלט - ההבהרות ומילות ``ההרגעה``. אשמור על קשר... יקירתי, תלתלים.

neomi

New member
היי תלתלים, מה שלומך?

שלחתי לך מייל בזמנו, די מזמן, נעלמת מה קורה איתך? מה שלומך? ספרי ספרי ביי נעמי

taltallim

New member
נעמי`לה

טוב, אז תעלומה אחת פתרת לי... כי בכלל לא הבנתי ממי היה המייל שקיבלתי - וגם לא יכולתי לקרוא אותו - כי כל שהיה בו זה סימני שאלה!!!! שלומי... כפי שאת יכולה לראות מעדויותי על עצמי כאן ב- 24 שעות האחרונות - עוברת ממצבי עננות כבדה.. לעננות קלה עד בהיר... איפה חוזליטה???? לא יפה ככה לנטוש!!! מה שלומך את יקירתי?... סימני תכלת וארגמן ... באופק??? ביי, תלתלים.

neomi

New member
אויי כמה חבל, פשוט עניתי למייל שלך

לא יודעת אם את זוכרת מה כתבת לי ובאריכות, אהבתי את מה שכתבת היה נכון ונחמד, ובכן, אם מעננות כבדה עוברת לקלה את בדרך הנכונה, הכל יהיה בסדר, אם בא לך ספרי לי במייל מה עובר עליך, חוזליטה היפה גורשה בינתיים מהפורם, הדעות שלה לא מצאו חן בעיני כמה אנשים וסילקו אותה אבל זה זמני תסמכי עליהה שהיא תחזור אלינו נעמי

למעלה