בוקר טובבבבבבב

יאמייייייייייייייי

אבל בפסח אי אפשר להנות מזה, כי אין חלה

כמה שילמת עבורם? 100$?????

יא'משוגעת, הייתי נותנת לך מתכון ללחמניות לפסח,טעימות ומהירות (אם אמצא את המתכון)

מזל חי

New member
11 שקל ל4 לחמניות חחחחחחחחחחח

אין לי בעיה עם מתכון אבל בטח לא להיום! היום תני לי לעבור את הערב הזה בכיף מספיק השתגעתי עם הנקיונות אצל אבא שלי אצלי ובעבודה אני אתעלם מהחמצים!! שתמצאי את המתכון תרשמי לי השבוע אנסה (לא ממש טובה באפיה אני) ותגידי את הפדיחה מהקלטת/די וי די אפשר מוחקת?

אין בעיה

במתכון הזה,יוצא לך 2 תבניות שלמות של לחמניות לפסח אפילו הבת שלי יכולה להכין אותם, אז את בטוח יכולה גם יכולה ולא..........אי אפשר מוחקת, אחרת על מי נצחק?????????

מזל חי

New member
יללה לכי לכי עשית את הפדיחה(סנוקר)

שאלה יהיו הפדיחות שלי ושרק הערב לא ישרף לי האוכל

מצוטטת

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo156.gif../images/Emo12.gif../images/Emo156.gif../images/Emo42.gif

השקט הזה אומר מה? שרק אני כבר שעתיים ערה וטורחת? שאתם מבעירים ת'
? שזו אני, ולא כולם שמלפני מאחוריי מצדיי ומסביבי? מצו' עם פגומיי כוחות מותשים בהתנחתא עם
של בוקר תוהה but she'll survive

מצוטטת

New member
מ'זתומרת../images/Emo12.gif

את לא מעבירה ת'מחשף לרטט מתי את הולכת לישון?

אצלי הכל על רטט

הולכת לישון כשהכדור נגד האלרגיה משפיע
הפכתי לנמר חברבורות ביומיים האחרונים, סקסית בטירוף

צ'וטי, את יודעת מה נזכרתי עכשיו?

שנה שעברה בערך בשעה כזאת הייתי אצלך וטעמתי את ממרח הכבד שלך
, והגפילטפיש הוווווווווווווווווווווווו אלוהים כמה שהיה טעים
אבל השנה תרגעי, אני לא באזור שלך, אז יש לך מזל, את המנה שלי של הגפילט',מישהו אחר יאכל

מזל חי

New member
גפילטה? חחחחחחחח

אל תדאגו יש גם כאלה שאינם פולנים וחולים על זה (ובטח לא אני) זה שוחה אצלי בצנצנת במקרר (היה כתוב להגיש קר חחחחחחחחחחחחח)

מזל חי

New member
תגידו לי פולניות

את הקנידלך ש מוכרים בקופסא שווה לקנות? שמעתי שיש לי כמה אורחים שאוהבים ת'דבר הזה נראה לי שהחג הזה השולחן שלי לא יראה מתימן

למעלה