בוקר חמים לכולם

בוקר חמים לכולם

איזה מין דוגמא אתן חושבות,שנותנים לילדים שלהם אלה שנסחפו אתמול. מאתמול בבוקר הודיעו ובקשו לא לנסוע בכבישים מסויימים בדרום. אבל יש תמיד את החכמים האלה שמנסים בכל זאת. סיכנו את חיי טייס המסוק ואת המחלצים בגלל השטות שעשו. הם חסרי אחריות טוטלית,אגואיסטים,וטפשים. לדעתי צריכים לקנוס אותם על חוסר האחריות המשוועת הזו ועל שסיכנו אחרים.

לא כל כך חמים, אך בהיר אצלנו בדרום

צודקת, אך זה לא נגמר בכך. בדיוק קראתי כתבה ב"הארץ" על שני גברים שהתעקשו אתמול להגיע עם הג'יפ לשטפון ונתקעו בבוץ בגלל בור שנפער בדרך לא דרך שירדו אליה. הם מציינים בכתבה שהיום הם יקחו את הילדים איתם. טוב שהיום לא צפויים שטפונות, אחרת בלי מחשבה הם היו מסכנים גם את הילדים. הסיפור הזה של אנשים שיוצאים לכל מיני מקומות בלי מחשבה ובדיקה ואחר כך צריכים חילוץ חוזר על עצמו המון, לא רק בשטפונות. כל פעם מדברים על ענישה וקנסות, אך בנתיים לא ראיתי שעשו משהו. חוץ מזה , לכי תענישי מי שנהרג. אנשים חכמים לומדים מניסיון אחרים.

beky1

New member
אני משערת שמדובר במשוגעי מזג אוויר

שנוהגים לסכן את עצמם על בסיס קבוע וממש לא מתרגשים מסכנות , הבעיה היא שלפעמים הבעיה שלהם הופכת לבעיה של אחרים ובמימון אחרים (לתשלום עבור החילוץ) ראי פורום מזג אוויר.

טלטוש

New member
לצערי יום חמים

רוצה עוד ימים כמו אתמול חודש שלם לפחות קצת גשם לא יזיק לנו במדינה. והכי מדהים אותי, איך תמיד הגשמים תופסים את המועצה שלנו לא מוכנה איך הם לא חושבים שצריך בחורף לנקות את הביובים מלכלוך כדי שלא יהיו שטפונות חבל...

daoli

New member
ישראל אכן זקוקה למים והרבה../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

חבל שאי אפשר להעביר איזה אגם קפוא מפינלנד לכנרת. היה יכול לפתור את כל בעיות המים. יש לנו פה עשרות אלפי אגמים.

daoli

New member
לא פשוט בכלל../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

פה לא רק קר. בחורף השמש זורחת בתשע בבוקר ושוקעת בשלוש. יענו קמים בחושך וחוזרים הביתה בחושך. נראה כאילו חיים בתוך החושך. ובקיץ השמש זורחת בארבע בבוקר ושוקעת באחד בלילה. ואז חיים כל הזמן באור. וככה כל הזמן מהחושך לאור וכן הלאה. השנה היה לנו חורף ממש קררררררררר. מינוס עשרים מעלות. בכזה מזג אויר מרגישים איך בכל שאיפה של אויר, הנזלת באף הופכת לקרח. זאת הרגשה מאוד מוזרה. פלא שהאנשים כאן כל כך רציניים? חיוך אחד ונשארים בלי שינים

כל כך מבינה אותך

באחד השנים שגרתי בלונדון,הכינו אותנו שיהיה 20 מינוס זה היה בשנות השמונים,ואז אמרו ש-100 שנים לא היה כל כך קר בלונדון. הודיעו בכל אמצעי שיכלו,שנצבור אוכל,שתיה והכל, כי כל הכבישים יהיו סגורים ואי אפשר יהיה לצאת מהבית. כרגיל כמו כל הישראלים תמיד היה לי הכל בבית ולא כל כך מיהרתי לסופר, הלכתי יומיים לפני בוא הקור,והייתי המומה לגמרי,הסופר היה פשוט ריק,כל המדפים נשארו בודדים, לא היה כלום לקנות, אז חזרתי בידים ריקות,הכנתי לחמים,המקפיא היה מלא,כך שלא חסר לי כלום. אבל שבוע שלם היינו מרותקים בבית וזה היה הסיוט,ביחוד של הילדים שהיו קטנים. ירד שלג בגובה 70 ס"מ בעיר וזה באמת נדיר. אז שולחת לך חיבוקים חמים

daoli

New member
מינוס עשרים פה, זה כלום../images/Emo113.gif

בצפון לפלנד הטמפ' מגיעה גם למינוס 45. היום למשל היה ממש חם, מינוס 9 ובאפס מעלות, אפשר כבר לצאת עם בקיני לרחובות.

מאמינה לך

כשהייתי באה לארץ לביקורים והיה איזה 12 מעלות הייתי הולכת עם גופיה, אנשים חשבו שיצאתי מדעתי. לא הבינו איך.

נומלה

New member
האמת?

אני ממש מעדיפה קור על חום וחוץ מזה זה ממש מפריע בערך ב10 מינוס - פרנהיט שאז ממש לא נעים לצאת החוצה.

אנילה1

New member
צודקת...הבן שלי נולד בחורף בארה"ב. הרופא אמר

שלא נוציא אותו החוצה מתחת לאפס מעלות, ואז יום אחד באמת היה אפס והיה ממש חם, אז הוא היה פעם ראשונה בחוץ, אחרי 4 חודשים בבית. חחחחח.

עכשו הודיעו שמצאו את הגופה של השלישי בג'יפ

זה נורא - יצאו שלושה חברים וחזר רק אחד וגם הוא לבי"ח. זה טוב שיש קצת הפסקה בין יום גשום אחד למשנהו, לתת למים להספג באדמה, שיזרמו פחות. אתמול בערב נסעתי לבאר שבע, ירד גשם ולצד הדרך ראיתי חיילים שיוצאים לניווטים, באותו רגע הייתי מוכנה לוותר על הגשם.

אנילה1

New member
האנשים האלה מכורים "לספורט" אקסטרים

בספורט אקסטרים לוקחים בחשבון גם מוות. הצורך באדרנלין גבוה על מנת לתת משמעות לחיים, יש להרבה גברים, גם בגלל שהם היו במצבים מסוכנים בצבא. יש כאלה שסכנה נותנת להם כוח. אי קבלת מכורי האדרנלין זה אי הכרת בנפש האדם. אגב מכורי האדרנלין (גם רופאים), הם בדיוק אלה שיצאו למקומות כמו רעידות אדמה, צונמי, ולכל קטסטרופת טבע. שם הם מביאים תועלת. בזה אנחנו ממש טובים. אגב, גם חיפוש של ילדים שנעלמו בחו"ל או בארץ עובד על הצורך באדרנלין. אז יש גם דבים טובים בנועזים האלה. יש כאלה שבוכים על העלות של הצלת מכורי האדרנלין. ובכן, השחיתות של צמרת המדינה עולה לנו יותר.
לא כולנו אוהבים ללכת בתלם. זה טבע האדם

daoli

New member
אהבתי את ההסבר שלך, מסכימה איתו מאוד../images/Emo45.gif

החוסר פחד הזה שגורם לאנשים לעשות דברים מטורפים. לצערינו הפעם זה הסתיים באסון. עצוב

למעלה