בוקר, חזרתי

שמחה37

New member
בוקר, חזרתי../images/Emo140.gif

ארבעה ימים בבוקרשט עם שמש נעימה אסונות כבדים בעולם ובארץ אבל חוזרת לשגרה. היה כיף, ניקוי ראש (והיום ניקוי כביסות
) אבל לפני הכל יוצאת לשדות לנשום את העמק שכ"כ התגעגעתי אליו. אז שיהיה יום נפלא מלא אנרגיות טובות בשורות טובות ורק טוב. באהבה רבה
שמחה

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

עזבי כביסות ונקיונות... תתחילי ממחר, היום עוד "מותר" לך לנוח ולהרגע מהממליגה של בוקרשט... יש תמונות
וחוויות...

שמחה37

New member
חוויות-

האמת הלכנו עם חברה שאוהבים קזינו מה שאלי לא ממש מדבר אז רוב הימים היינו בקניות כי זה מה שהבנות אוהבות
ורוב הערבים בקזינו (אני ביליתי יותר בחדר כושר) יום אחד עשינו טיול לסיניה והיה ממש כיף, כמובן שמי שהחליקה בשלג זו אני
עלינו ברכבל וראינו נופים מקסימים. אוכל- נצמדתי לסלט ולחזה עוף שלי והיה את הלחם הזה שעושים אותו כמו שיפוד (ברח לי השם שלו) והאמת לא נתן לי הלב לטעום. התפנקו במסג' מצוין, חדר כושר אחלה ג'קוזי סאונה החיים הטובים (למרות שיש לי את זה גם כאן בעפולה). מה ששמתי לב במיוחד זה שסוגי ההנאות שלי השתנו לחלוטין. פעם קניונים ושווקים היו "עושים" לי את זה היום הנופים האותנטיות של המקום, טיולים, מדברים אלי יותר. (לא שחס וחלילה חסכתי שם
). בקיצור בפעם הבאה אני מתכננת את הטיול ולא סומכת על אחרים. אבל לא מקטרת עצם היציאה מהשגרה היתה שווה. תמונות בהמשך. שמחה

ברוכה השבה

תמיד כיף לצאת לחופש אבל... הכי טוב לחזור הביתה לשיגרה
סתם כי בא לי

שמחה37

New member
../images/Emo24.gif חזרה

וצודקת לחזור לשגרה זה אחלה. (אמרה זו שהלכה שעה ושלושת רבעי בשדות וגמרה לתלות 4 מכונות כביסה ולקפל עוד 3 והקניות לפניה
)

הבעיה היא שאף פעם לא נסעתי למספיק זמן

כדי שאגיע למצב שימאס לי וארצה לחזור... הכי הרבה נסעתי ל-12 יום, ותמיד כשאני חוזרת אני נשארת עם טעם של החמצה וטעם של עוד...

חמ סה

New member
ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

אכן סופ"ש סוער ברחבי הגלובוס. העיקר שחזרת בשלום

למעלה