צודקת ! צריך 2 לטנגו ! מסכים לחלוטין.
M MAST GO ON New member 25/11/06 #20 בוקר חדש../images/Emo42.gif המחר הזה כבר כאן ערוך מוכן ומזומן בוקר חדש עולה בחלוני בכל יום מחדש הוא מאיר לי את יומי לילי את החיים שלי בוקר טוב לונלי
בוקר חדש../images/Emo42.gif המחר הזה כבר כאן ערוך מוכן ומזומן בוקר חדש עולה בחלוני בכל יום מחדש הוא מאיר לי את יומי לילי את החיים שלי בוקר טוב לונלי
M mr_lonely New member 25/11/06 #21 יום טוב ../images/Emo141.gif המחר הזה כבר כאן קרוב לשנה וחצי ערוך ומוכן בכל בוקר אומר בכל בוקר מחדש: אפשר גם אחרת. בוקר טוב
יום טוב ../images/Emo141.gif המחר הזה כבר כאן קרוב לשנה וחצי ערוך ומוכן בכל בוקר אומר בכל בוקר מחדש: אפשר גם אחרת. בוקר טוב
M MAST GO ON New member 25/11/06 #23 שבת שלום../images/Emo79.gif נכון שאפשר אחרת תמיד אבל- החוכמה היא להנות ממה שכרגע יש לך משתדלת להנות מכל העולמות לנצל את כל ההזדמנויות והכי חשוב לחיות לחיות ולחיות בוקר אור
שבת שלום../images/Emo79.gif נכון שאפשר אחרת תמיד אבל- החוכמה היא להנות ממה שכרגע יש לך משתדלת להנות מכל העולמות לנצל את כל ההזדמנויות והכי חשוב לחיות לחיות ולחיות בוקר אור
M mr_lonely New member 25/11/06 #24 בהצלחה ! ../images/Emo65.gif להנות מכל העולמות, שמעתי פעם שהדבר משול ללשבת על שני כסאות... בהצלחה.