בוקר חדש

בוקר של אור..

סופ"ש........... אוח.. הזמן של להשתרלל סתם ככה בין הסדינים... לנדוד עם החלומות של הפינטוזים... הזמן של רוגע מוחלט.. {זמן של חוי בלאט...חיפשתי חרוז
} ויהי יום ראשון... ויתחיל הדיכאון.. ואופס...הנה קפץ לו היום החמישי.. ויפתחו שעריי גן עדן והרקיע השישי... ואלוהים נותן פס.. ומאשר.. שהכל היום מותר וכשר... זה הזמן לחגיגעותים :}}}}}}} {אה...אממ... Hate You, Then I Love You LIVE ...פשוט לא החלטית הערבה הבוכיה הזו..
}

../images/Emo3.gifניזכרתי

אפילו שהיו לי כינים בכיתה ד' אמא שלי לא עשתה לי קרחת ולא גזרה לי את השערות... חפפה לי בנפט.... הולכת לישון ...בלי שערות..כל דבר פעם ראשונה בחיים..דווקא מרגיש נעים בראש..קריר.. קריר ומכוער..חחחחחחחחחחחח..לילה טוב לכם..ושוב תודה לכולם.

../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

בוקר בלי מריבות היום.......
ישששש שביתה יום נפלא לכולם

מצוטטת

New member
חדש חדיש ומתחדש

אבל בעיקר טעון full המרץ הכוח והחיוך אחורי 13 שעות שינה בהחלט בוקר מתודלק

בוקר אור ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

הבוקר 3 ענקים אחד ענק תרתי משמע על הקול וצליל הגיטרה המיוחד כלכך השני נקרא בכינוי slow hand אבל קשה להבין למה אחרי ששומעים אותו השלישי פיל "מקלות" המתופף המזמר
תהנו

Good morning ../images/Emo13.gif slept like a BABY

איזו שינה פראית. 7 שעות שינה. יששש... ו... איזה חלומות... YYY
אבל... לא מבין את זה. תמיד, תמיד אני מתעורר שניה לפני... מי זה שאחראי על החלומות האלו? בקשה, שיתן לי פעם אחת להגיע לסופו של החלום. זו קנוניה. בוקר טוב
the doors...light my fire http://youtube.com/watch?v=GxfzLk53bYM

ורד 3

New member
Y Y Y

הו BABY אני ממש מאושרת בשבילך.......בטח גם נחרת ...
.. {מרוב עייפות ..... }..... תינוקלין.....שיהיה אחלה בוקר .......יום טוב ....והסופ"ש שבפתח .....שיהיה פעמיים כי טוב.... לגבי החלומות......זוכר את "מארגנת החתונות" .....(ג'ניפר לופז )...חושבת שהיא גם פותרת חלומות ....וגם אחראית כמובן .. מה דעתך ..? לארגן לך איזה פגישה איתה על כוס קפה...וככה יפתרו כל שאלותייך.... ? הלו"ז שלה צפוף...אז תזדרז במידה וזה חיובי ....!!!

YYY גברת לופז... ../images/Emo6.gif

חושב שאם הייתה זו היא שם בחלום... גג דקה...(כולל ת'סיגריה שאחרי) חחחחחחח
אני נוחר? ממש לא עוד לא. יום מקסים אישה יפה

ורד 3

New member
../images/Emo152.gif

אז אתה מאלה ..שמדליקים סיגריה מייד אחרי ....... איזה גבררררר (חחח) תודה על הקומפלימנטה.....

עזבי את המוקדם- תראי באיזה

"חמסיקה" פתחת לנו את הבוקר....5:55 המשך יום מקסים.
ויש כאלה שסתם מתעוררים ב-12
בוקר טוב עולם

למעלה