בוקר חדש מפציע

danistar

New member
בוקר חדש מפציע

בוקר עלה על העיר ריח הלחם באוויר יום נוסף מפציע משהו חדש מפתיע את עוד ישנה כל כך עדינה מביט בך וחושב יושב כאן וכותב בוחן את איברייך מה היה בלעדייך ?? לא רוצה לדמיין הרגשה של אין מתעוררת לאט לאט מסתכלת עלי במבט אני אליך מכור הסיפור הזה סגור בוקר עלה על העיר אני לוקח אוויר יום חדש מפציע חיוכך אותי משביע

חן (*_*)

New member
בוקר טוב גם לך דני וברוך הבא ../images/Emo24.gif

שמחה לראות אותך כותב גם כאן. והשיר............נפלא

*pank

New member
כוכב חדש בשמי הפורום.

יאמר לזכותה של חן, שהיא יודעת את מי להביא אז יש לנו פה נפש רומנטית?!

danistar

New member
נפש רומנטית ..

מי אני שאגיד .. חן אולי תעיד . מה שכן יש עוד הרבה משירי וסיפורי בפורום שכן .. אהבה ורומנטיקה מעכשיו אשתדל לפרסם בשני הפורומים . ושוב תודה דני

*pank

New member
קשקשת טיפוסית של פאנק../images/Emo8.gif

אם היו קוראים לי דינה, היינו הולכים בצדי הדרכים אבל קוראים לי רק פאנק, ואתה מאוהב עד לכוכבים אז אשב בחיבוק ידיים ואמתין שתכתוב שירים וסיפורים, גם כאלה מפורמים שכנים. גם אני מאוהבת זה כבר סיפור אחר באחד שחור עינים, לא שזה סותר.

danistar

New member
מאוהב הייתי ..

אבל היא לא . בכל מקרה אני ממשיך קדימה עם הרבה תקווה
הנה כמה שירים שכתבתי בעבר : אהבה חושנית רוצה לאהוב אותך בלי תנאים ללא הגבלות ובלי מחסומים להגיע איתך לרום וגבהים להגיע לפסגות ולשבור שיאים לראות את הלבן של השלג התכלת שבין העננים בשמיים להבחין בגווני ירוק שביער בכחול העמוק של האוקיאנוס לחוש את מתיקותו של התפוז את המר הנידף מהאשכוליות להרגיש את החמוץ בלימון המלוח שנישא באוויר הים להריח את האוויר של הגשם את ריח הלחם הנאפה לנשום את ניחוח החציר את הקפה של הבוקר רוצה לערבב את החושים מקווה לאבד את העשתונות לא רוצה לחשוב על החסרונות רוצה לאהוב אותך בלי גבולות הזמן הלבן פתאום משום מקום ככה סתם אמרת שלום נכנסת עמוק אל חיי הפכת לחלוטין את לילותיי ככה סתם באמצע היום יצאת אלי כמו מחלום הולך ברחוב סהרורי שיגעת את ציפור נפשי רגע אחד קסום בזמן צבעת את עולמי בלבן החיים הפכו כל כך פשוטים כשאנחנו שנינו מחובקים … שיר שכתבתי לזכרן של החיילות שנהרגו בפיגוע בצומת מגידו . כל כך אופטימי על חיים של ילדות לא ישובו .. ילדה של אהבה ילדה של אהבה לחופש היא נולדה אוהבת את השמש את הרגשת החופש העולם נראה ורוד עכשיו עוד תלמדי הרבה עליו תני לו קצת תקווה את ילדה של אהבה גדלת באהבה וחום הסתיימו ימי התום רוצה לטעום מהימים לנצל כל רגע בחיים העולם נראה ורוד עכשיו עוד תלמדי הרבה עליו תני לו קצת תקווה את ילדה של אהבה הנה את פורשת כנף זה קרה לך בחטף את שוחה עכשיו לבד עוד תמצאי את האחד העולם נראה ורוד עכשיו עוד תלמדי הרבה עליו תני לו קצת תקווה את ילדה של אהבה תנו לה להשתחרר היא צריכה להתבגר ללמוד את צפונותיו לפקוח את עיניו ….. אם תרצו אשמח לפרסם עוד מכתבי ..

דניאל !!!

ברוך הבא לפורום שלנו. מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף קר. ואם יש לך ולצידך את החיוך, הרי חייב אתה להיות מאושר. שולחת לך כוכבי אושר שא ברכה ורק טוב!!!

danistar

New member
חחח הלוואי והיה ..

לא לצערי אין לצידי את אותו חיוך שרציתי .. אבל מאמין שמתי שהוא אמצא חיוך אחר . בכל מקרה תודה על המחמאות.

*pank

New member
אם כך מאחלת לך שתמצא במהרה../images/Emo140.gif

את אהבה הנשגבה כך תוכל להבין את האומללות שלי.

אל תהיה עצוב

כי החיוך ממש לצידך, גם אם אינך רואה אותו עכשיו. הבט קדימה הצץ לשמיים והכל יתבהר בבוקר הבא או זה שאחריו, או זה שאחרי אחריו רק טוב!!!

למעלה