בוקר בוקר...

yamkachol

New member
זה באמת אני...

פשוט לא הייתי במערכת. לא היה לי ברור הנושא... עד שראיתי את הכוכבית. שיהיה לנו המשך יום טוב...

li 3 האחת

New member
בוקר בוקר...../images/Emo7.gif

בוקר טוב..מחר זה החודש ואני לא יודעת למה אני פוחדת לא סתם פוחדת אלא משותקת מפחד.זה משהוא רגיל?ככה מרגישים?או שפשוט השתגעתי?כנראה שההסגר הזה של החודש לא עושה לי טוב.אחרת איך אפשר להסביר?אלוהים איך שזה נעשה קשה הכאב קורע והגעגועים משגעים.כל דבר שמזכיר אותו פשוט גורם לי לדמוע..צריכה חיבוק אפשר? שיהיה יום טוב.. לי~

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הפחד הזה כל כך טבעי ..הקיפי עצמך באוהבייך ,והתבונני בהם ותודי על כך שהם איתך ... מחזיקה לך אצבעות ושולחת לך ים אנרגיות וחיבוקים ...

../images/Emo24.gif

חמודה זה קורה , הגעגוע והכאב משתקים אותך , עדיף שתקחי משהו להרגעה , רסקיו רמדיי או משהו שכזה טבעי לפעמים צריך להעזר במשהו להרגעה , שהלב נסער זה לא טוב

BennyKa

New member
קבלי חיבוק - עכשיו אפשר לפקוח את העיניים

li יקרה לא השתגעת - העולם השתנה; החיים השתנו; המשמעות, הטעם, והסיבה השתנו; השתנו בחטף מבלי שתהיה לך ולו שמץ של מילה או מעשה להשפיע או לשנות. ניזרקת למיים, כמן כולנו, ואת לא תיכננת ללמוד לשחות ....... אז קבלי חיבוק חם ומרגיע ועכשיו לאט ובשקט התחילי לפקוח את עינייך לוהביט סביב; והאמת שלמרות שהכל השתנה, הכול בעצם אותו דבר; אותה מישפחה; אותה עבודה; אותם חיים; רק שצריך להסתגל לעשות זאת בלעדיו ...... זה לא יאמן, ואולי בלתי נתפש אבל זה כך - הוא איננו ולא יחזור - מצליחה לראות את זה דרך הדמעות והכאב? נסי שוב ! התקרבי עוד, אין ממה לפחד כי זה לא לשתנה אז המשיכי והתקרבי. וכעת שימי לב, בצד ליד העובדת החוסר ואובדן יש עוד עובדה אחת שמתחבאת בצד - העובדה שהחיים נמשכים - נכון קשה לראות אותה אבל היא שם ומאחריה יש עובדה נוספת מוסתרת לחלוטין אבל האמיני לי היא שם - החיים יפים. אז בואי ונחבק ביחד את העובדות האלה נשלים איתן נבין אותן הגעגוע והבכי לא ילכו אבל צריך ללמד לשלוט עלהם ולא שהם ישלטו עלנו את צעירה - החיים לפמייך - כולנו חווינו אסון אבל עכשיו הגיע הזמן לשים הכל בצד ולהמשיך הלאה ואם תתאמצי מספיק תראי שיש אור בקצה, שבסוף הלילה יש מחר, ושבאופק יש ספינה בני

li 3 האחת

New member
תודה...

תודה על החיזוקים ועל החיבוק עזרתם לי ולו רק במילה ועידוד.. מקווה שמחר יעבור מהר ולא יהיה קשה מידי.. שוב תודה ולילה קסום..העדכן מחר.. ~לי

ALIZ58

New member
חיבוק

בוקר טוב אני חדשה פה באתר רציתי לשאול לשמו של הגבר בני עם המילים הטובות ןהנעימות רציתי לדעת האם הוא הפיכולוג כאן באתר תוד וסליחה

למעלה