בוקר? בוקר טוב? יש מישהו לקפה או שוקו בבית? נשארו קצת עוגיות.. יאללה מי מצטרף? יום נפלא מלא חיוכים
א אחת שאוהבת2 New member 7/2/07 #1 בוקר? בוקר טוב? יש מישהו לקפה או שוקו בבית? נשארו קצת עוגיות.. יאללה מי מצטרף? יום נפלא מלא חיוכים
ט טאKילה New member 7/2/07 #2 בוקר טוב לכולם../images/Emo96.gif../images/Emo42.gif ואת חיפשת אותי כשישנתי? יום קסום לכולם
ש שמים1 New member 7/2/07 #3 בוקר/ צהרים טובים ../images/Emo141.gif../images/Emo183.gif לי יש כבר מרק על הגז , משלוח מהמוכלת לסדר , הר של כביסות וגיהוצים .. וג'נג'ה בהחלמה שיושבת לי על הראש חחחחחחח מי בא למרק מי? יום חמים ונעים לכם .
בוקר/ צהרים טובים ../images/Emo141.gif../images/Emo183.gif לי יש כבר מרק על הגז , משלוח מהמוכלת לסדר , הר של כביסות וגיהוצים .. וג'נג'ה בהחלמה שיושבת לי על הראש חחחחחחח מי בא למרק מי? יום חמים ונעים לכם .
א אהבה ונשיקות New member 7/2/07 #4 צהרים טובים שמים../images/Emo66.gif טוב,איזה מרק? שמעת על מרק פוטיטו? מיס רומניה למדה להכין מרק כזה,אני אוכל אותה וגם את המרק...
צהרים טובים שמים../images/Emo66.gif טוב,איזה מרק? שמעת על מרק פוטיטו? מיס רומניה למדה להכין מרק כזה,אני אוכל אותה וגם את המרק...