בוקר בוקר טוב עוד שניה סוף שבוע אני מתעופפת לעבודה מוקדם היום שיהיה לכם יום כתום!
ש ש חף New member 22/7/09 #1 בוקר בוקר טוב עוד שניה סוף שבוע אני מתעופפת לעבודה מוקדם היום שיהיה לכם יום כתום!
פ פלפל חריףף New member 22/7/09 #3 בוקר טוב הייתי אמור לנסוע ליריד תעסוקה אבל לא נסעתי. הבוקר דחיתי הצעת עבודה רק כי זו חצי משרה ואני מחפש משרה מלאה. יום נעים(לא כתום אלא ירוק! יש משחק הערב)
בוקר טוב הייתי אמור לנסוע ליריד תעסוקה אבל לא נסעתי. הבוקר דחיתי הצעת עבודה רק כי זו חצי משרה ואני מחפש משרה מלאה. יום נעים(לא כתום אלא ירוק! יש משחק הערב)
ט טל205 New member 22/7/09 #8 בקטנה לא מת על זה.. למרות שגמני לא אוהב חלבי אבל.. כשאתה יוצא עם בחורות אז אתה מבלה במסעדות חלביות ...
בקטנה לא מת על זה.. למרות שגמני לא אוהב חלבי אבל.. כשאתה יוצא עם בחורות אז אתה מבלה במסעדות חלביות ...
ב בא לבד2 New member 22/7/09 #7 צהריים טובים שוב מאילת הלוהטת.. מה זה לוהטת בקטנה רק 41 מעלות נכון לרגע זה.וזה יעלה בהמשך.. פשוט טרוף החום כאן. שיהיה לכם המשך יום נפלא..
צהריים טובים שוב מאילת הלוהטת.. מה זה לוהטת בקטנה רק 41 מעלות נכון לרגע זה.וזה יעלה בהמשך.. פשוט טרוף החום כאן. שיהיה לכם המשך יום נפלא..