בוקר בא לעבודה

גמדים

New member
בוקר בא לעבודה

מה נשמע. ?אתמול היתי בחתונה מרגשת , חזרתי ב1 בלילה מאחלת לכם יום טוב, אני לא קולטת שראשהשנה עד שבוע,

בוקר טוב, בוקר חדש

אנרגיות חדשות. שיהיה לנו המשך יום מקסים ורק בשורות טובות.

touti

New member
בוקר טוב לכולם:)

בהצלחה לכולם ובריאות לזקוקים לכך. מקסימה חיבוק חם לך:)

קורסת ../images/Emo178.gif

אני כל הזמן בריצות, ישנה 4 שעות בלילה וזה עוד במצב טוב... הבן הגדול מוציא את נשמתי עם פינצטה. הוא התחיל ביום שני בי"ס חדש. קשה לו לקום בבוקר מוקדם - צריך להיות בבי"ס ב- 7 בגלל הסליחות ולכן צריך לקום ב 5:45. אמרתי לו שישאר לישון שם- יש שם גם לינה- הוא לא מוכן. היום הוא לא התעורר בזמן - חמותי לקחה אותו באיחור. הוא גם רוצה לעבור לכיתה המקבילה- נכון לרגע זה המנהל לא מסכים. אני עייפה פיזית ונפשית. אין לי כח!!! אני זקוקה לחופש דחוף (ולא, החגים זה לא חופש... זה עבדות למטבח ולארוחות..) החגים הקרבים ובאים לא מטיבים עם המצברוח שלי...

האמת היא שלא

זה מאוד תלוי גם בתקציב שלך. תמיד אפשר למצוא משהו צפונה או באיזור ירושלים באם עוד נשארו מקומות כי בכל זאת החג בעוד שבוע.

התקציב שלי

לא משהו בכלל... הבעיה היא שזה לא רק אני זה עוד 4 ילדים... הבנתי שהמינימום ליחיד זה בסביבות 1000 ש"ח שזה סביר אבל עם עוד 4 זה יוצא המון...

חופש

יש חופש נפשי ויש חופש פיזי . ולרגע זה את צריכה חופש נפשי . קחי את רגלייך ולכי על חוף הים רק חצי שעה וזה יספיק ותראי מה זה עושה לנפש . \

האמת היא שיש הרבה בדברייך לפני

יומיים הרגשתי שדי אני צריכה קצת זמן למחשבות. השכבתי את הילדים קראתי לבייביסיטר ועשיתי לבדי הליכה לחוף הים כ- 50 דקות לא מהר לאל ברוגע והאמת היא שבאמת חזרתי כמו שרציתי.

למעלה