בוקר, אצלנו

kisslali

New member
בוקר, אצלנו ../images/Emo42.gif

כרגיל. הבטיחו סופה ומי בא? נכון, השמש! ושתדעו לכם כולם שזה בזכותי. אני תליתי את הכביסה בתוך הבית ולכן יש לכולם יום אביבי ונעים! מה שעוד יותר נעים זה שיש לי המון זמן פנוי במשרד, אז אם מישהו בסביבה לצ'ט - בייחוד את נועה - אשמח. ללי

noa128

New member
אצלנו היום קרנבל הטלנביילה..

ואני אסביר. ערוץ הילדים עם שגעון הטלנובלות הארגנטינאיות שלו, עושה כל יום ב 14:15 לערך פינה בספרדית שנקראת "מי אמור - הטלנובלה העברית הראשונה" - או משו כזה.. מין סקצ'ים כאלה בספרדית, מי שמשחק את זה זה ילדים מן השורה - לא שחקנים, שנותנים להם טקסט בספרדית (אחרי אודישן כמובן), כל יום ילד אחר - או ילד וילדה. אז היום זה הבן שלי. בשידור חי (לא פחות)... אבא שלו (שעובד שם) סידר לו אודישן, הילד התקבל, קיבל טקסט בספרדית (4-5 משפטים ארוכים), והיום מצלמים את זה בצהריים. כבר 3 ימים מתגלגל פה הטקסט הזה על כל לשון, חוזרים איתו עליו אינספור פעמים - חזרה ועוד חזרה, כל כמה שעות טלפון מאיזו י-לדה עוזרת הפקה בערוץ הילדים שבודקת את ההתקדמות שלו בלמידת הטקסט - הקיצר - סיוט מ י ו ת ר. בעיקר כי הילד לא ביקש את זה, זה היה רעיון של האבא שחשב שהילד ישמח (והבוקר הודה באוזניי ש"בשביל מה היינו צריכים את זה?") אז עד שאני אוספת מביה"ס, עושה עוד כמה חזרות וזורקת שם באולפנים - הכל מוקדש למשימה הזו... ונראה לי שבענין ה-
קצת התפספס לך.. וחבל שלא הודעת לי - שהייתי תולה הכל על הבוקר לפני שיתחיל להאפיר - כמו שזה נראה כרגע - לפני שהכביסה תגיע לחבל - יגיע לשם שוב החורף.. אבל תודה על המחשבה. יפה מצידך

kisslali

New member
תגידי לילד שלך שיעשה חיים

מה שלא יהיה. אני הייתי מהמרת על זה שמה שאמר לך נובע בעיקר מפרפרים ולכן, אני עם האבא הגאה! שיהנה וכ.... ....ק כל השאר. נשיקות ללי

noa128

New member
לא ממי, לא הבנת - האבא אמר את זה

הקטע הוא שמאחר ואנחנו ב"תחום" הקפדנו כל השנים להרחיק את הילדים מכל השגעון הזה של צילומים והשתתפות בתוכניות/פרסומות וכאלה - מטפטפים להם כל החיים שזה עבודה, וזה כאילו, ושלהיות מפורסם זה לא אומר כלום עליך או על איזה בנאדם אתה וכד' - ומנסים למנוע מהם להישאב לתפיסה הרווחת בקרב הרבה ילדים ש"הכי חשוב להיות מפורסם/סלבריטאי". כל השטות הזו פשוט נראית לי כמו לחץ מיותר על הילד, ואני לא ממש בטוחה שהוא נהנה מכל העניין.. - אז בשביל מה זה טוב? - הבת שלי לעומת זאת - עם כל היצירתיות והכשרון שלה , היא חיה בשביל הדברים האלה, מול מצלמה או על במה היא פורחת - ובמקרה כזה באמת שווה לאפשר לה אם היא רוצה, כי היא עצמה לוקחת את כל הלחץ מסביב כחלק בלתי נפרד מהעניין . פה זה..סתם. יאללה שייגמר כבר.

פּרפרית

New member
אוייי....איך פיספסתי...

יש שידור חוזר? אאאוףףףףף איך הפסדתי.
"זה לא פייר, זה לא הוגן" אני חושבת שזה נחמד, ואם הילד שיתף פעולה סימן שהיה מעוניין. שלא לדבר על מה שזה "יעולל" לו חברתית ואיזה תוספת נפלאה לביטחון העצמי שלו... ועכשיו, אחרי שעבר הלחץ...איך ההרגשה? איך הילד אחרי? ובמחשבה שניה....איזה אומץ נועה, על החשיפה..... אולי שנה הבאה אני "אושיב" אתכם לראות את הבן שלי משחק? השנה, תצחקו עלי כמה שאתם רוצים אבל רק קרובים ומעטים מאוד ידעו.....נגד עין הרע. (דפוקה כבר אמרתי?)

noa128

New member
טוב, עם זה גמרנו.. ובערב לפני השינה

אמר הילד לאביו - "אני לא רוצה שוב.. זה לא בשבילי.." - כשניסה האב לברר אם הילד לא נהנה, והאם חס וחלילה הוא עשה את זה 'בשביל אבא' - ענה לו התכשיט - "מה אתה חושב אבא, שאם הייתי עושה את זה רק בשבילך הייתי בכלל עובר את המבחן?"(האודישן).. בכ מקרה הוא היה חמוד נורא, עשה יפה מאד את התפקיד שלו, כמובן שדאגנו להקליט את העניין, לטובת המפספסים - (סבתא שלו לדוגמא..) ואין כאן עניין של אומץ יקירתי - אני יודעת שרוב הקוראים כאן לא צופים בשעה כזו בטלויזיה, וודאי שלא בערוץ הילדים - ובכמה דקות האלה לא הייתה למעשה חשיפה של ממש.. כמיטב מסורת הפורום הזה - האנונימיות נשמרה
ושיהיה יומטוף

noa128

New member
אמא'לה!! הרגשתם את זה?

ללי די! שמש זה נחמד מאד - אבל רעידת אדמה???

kisslali

New member
נו במת???

לפי מרפי: אם התכוננתי זה לא יקרה ואם לא התכוננתי אז זה בטוח שכן. כל השאר לא שלי! לכי תלמדי את הילד של טקסטים בספרדית ותפסיקי להתעסק עם המחשב. שמעת? ללי

noa128

New member
דספרטטה, הילד בבצפר ולי עוד רועדות

הרגליים. זה היה נורא מפחיד! אני פה בבית מתפורר ענתיקה שגילו כפול משלי, ואם לא די בזה - עוד יושבת עליו אנטנה בגובה 5 מטר שלא מחוברת לכלום, אבל אם תיפול על הגג - הלך עליי...

למעלה