בוקר אור

בוקר אור

אחרי שנרגעו הרוחות מאתמול ( עדיין לא נרגענו סופית עד שלא נראה את המוצר בידיים שלנו ) מקווה להספק טוב יותר היום הספקתי הבוקר : להשאיר כיור ריק ( חוץ מהסיר של האוכל שבישלתי בבוקר ) לנקות אסלות לסדר את המיטה של הגדול ( עבר לישון איתנו בלילה ) להכניס בגדים למכונה ( כך שישאר רק להפעיל) להפעיל מדיח כשנחזור הבייתה לפנות את המדיח מהבוקר לשטוף את מה שנשאר בכיור מהבוקר לטאטא את הבית לנגב אבק ולנסות לפנות 5 דברים מהסלון

בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

אז האוטו שלי במוסך היום מקווה שהפעם יימצאו את התקלה אבל לאור השבוע וחצי המתישים שהיו לי איתו והטיפול והריבים עם בעלי (בעל המוסך) בנושא החלטתי לקחת רכב חברה ולמכור את האוטו שלי הספקים מהבוקר 2 מכונות כביסה הופעלו ונתלו על החבל 4 מכונות קופלו וסודרו בארונות שטיפת כלים וסידור החדר של הילדה (על פניו לא יסודי) ועכשיו אני בעבודה אחרי שבליתי את הבוקר במוסך

SILIVAS

New member
בוקר טוב ../images/Emo141.gif

יום קל ומוצלח לכולם

רבקהבן

New member
בוקר טוב../images/Emo10.gif לא מרגישה כ"כ טוב...

את התוכניות להיום הם לסדר את הבית מה שעוד לא הצלחתי לעשות מהבוקר פשוט אין לי הרבה כח , אני ממש מרגישה לא טוב ושיעול טורדני לא עוזב אותי ובגללו לא הצלחתי לישון בלילה וכשכבר נרדמתי קמה התינוקת לאכול אז אני ממש ממוטטת ועייפה אז רוצה לארגן קצת להפעיל עוד מכונה או שתיים בנוסף לזאת שכבר הסתיימה לעשות קצת את הכלים של אתמול בערב והבוקר ולנסות לנוח עד שיחזרו להם הילדים מהמסגרות

תרגישי טוב

בימים כאלה אני לא נוגעת בבית רק נחה או מנצלת את השמש לטיול של שעה וחוזרת עם אנרגיות יותר טובות להמשך היום

רבקהבן

New member
תודה לכן!

האמת שהשיעול עוד ממשיך ולא הצלחתי לנוח בכלל קשה עם 5 ילדים ולבד לנוח. נשאר לי רק לקוות שהלילה אוכל לישון כמו שצריך!

תשמרי על עצמך.

הבעיה בלהיות אמא היא שגם כשאת חולה את עדין אמא . אף אחד לא יתנדב לעשות דברים במקומך . תרגישי טוב.

למעלה