בוקר אור

בוקר אור

אחרי לילה מלא תהפוכות וקשיים , התעוררתי לבוקר חדש, מצב הרוח קשה ,הקושי להיות תלויה בעזרת הסובבים . והזכרון אך קובי שלי טיפל בי כשהפיקה נשברה לראשונה , לא היתי צריכה לבקש לא לדרוש ,קרא את רצונותי בהבעות פניי, הוא חסר לי כל כך זקוקה לו .. ושוב כועסת .. ולא יודעת מה יהיה ... ושונאת את התלות הזאת מקווה ליום יפה טלי

בוקר טוב טולטול,מה שלומך?

אני שמח שחזרת הביתה,מקווה שהכל יסתדר לך,הוא יסתדר אם עכשיו תשמרי על עצמך למענך למען הילדים ולמעננו. חג אהבה, מאחל לכל הקומונה,חג שמחה,חג אושר,חג של מציאת בני/ות זוג ושותפות הדדית של שני בני המין(לא רק של צד אחד) חג של פחות מילים ויותר עשיה. מאחל מכל הלב למרות שיש פער של יום,זה רק אומר שחג אהבה יכול להיות כל יום.רק אם נרצה. יום טוב לכולנו

יום נפלא שיהיה לך טלי../images/Emo24.gif

שמחתי לשמוע שאת בבית ואת כבר אחרי הניתוח מקווה בהמשך תרגישי הרבה יותר טוב. אני מבינה את כאבך ואת כעסך על כך שאת נזקקת לתמיכתם של אחרים כרגע בגלל המוגבלות הזמנית אך גם זה יעבור בע"ה . גם לי במצבים קשים קשה כי אני מהטיפוסים שלא מעיזים לבקש עזרה מאף אחד. זה לא קל והלוואי והיינו יכולים לשנות מעט את עצמנו ולהקל על חיינו. טלי שמרי על עצמך ואל תאמצי את הרגל והשתדלי לחשוב גם על דברים חיוביים שעושים לך טוב בנשמה.
הרבה בריאות יקירתי

meshi4

New member
החלמה מהירה טלי ../images/Emo24.gif

ברגעים של קשיים נזכרים תמיד איך היה בעבר ומרגישים את החסרון על אף עזרת הילדים. להחלמה מהירה וטובה תגייסי את כל הסבלנות שלך.לתת לגוף להחלים אחרי הניתוח.יש מצבי רוח יחד עם הכאבים הפיזיים.תשתדלי להנעים את זמנך בדברים נעימים.צפיה בטלויזיה לקריאה וכו' החלמה מהירה ורפואה שלמה.

למעלה