תגובות לאתמול וקצת משלי../images/Emo42.gif
כיף להיכנס בבוקר ולקרוא כל כך הרבה הודעות. יום פורה במיוחד היה אתמול, וכל הכותבים יבואו על הברכה. המשיכו כך חבריה, ותגדל השמחה במעונינו. לצעירה שחושבת שיש לה ביצים, אני חושבת שהן מזמן הפכו לחביתות. ככה סתם, להיכנס, לזרוק בדיחה משומשת ולברוח?
לחובבות פרל בוק, גם אני גדלתי על ברכיה וקראתי כל ספר שכתבה, חלק באנגלית כי לא תורגמו לעברית. כשהייתי בסין חיפשתי את העולם הנעלם הזה, שנהרס ע"י הקומוניסטים.
עמליה, בחיי שאני לא מבינה על מה ההתרגשות. אני במקרה ומסיבות שונות סבתא מאד מעורבת. 5 ימים בשבוע עם הנכדות. נכון שבת ה - 3 קצת תוקפנית כלפי האחות. חלק מקנאה וחלק משום שהיא עדיין לא יודעת איך להביע את ריגשותיה בצורה אחרת. מצד שני, האמהות מאד עייפות, לגדל ילדודס זו עבודה קשה, וגם הן לא תמיד שולטות בלשונן. אז זו עובדת חיים וצריך להתייחס אליה בפרופורציות המתאימות. לאמא אני עוברת בשתיקה על הערה, ומבת ה-3 מרחיקה את כלי המשחית. למזלינו ילדים הם יצורים מאד עמידים. לא יקרה להם כלום מכמה מכות בראש, נפילות ועוד. הם מקבלים אותן כל הזמן וממש אין ממה להתרגש.
אתמול הייתי בקונצרט נפלא בפילהרמונית בתל אביב. גוסטבו דודמל צעיר בן 25 מוונצואלה הפליא לנצח על התזמורת וכבש את הקהל בקסמו האישי. מחיאות כפיים ממושכות כל כך למנצח, לא נשמעו במחוזותינו, ואני הולכת לתזמורת מגיל 6. כישרון אדיר, זכרו את השם. עמו הופיע הפסנתרן הסיני יונדי לי בן ה 24 שהפליא לפרוט על הפסנתר. לפני 6 שנים זכה בפרס שופן היוקרתי ומאז אני עוקבת אחריו. עוד כישרון מוזיקלי נדיר.
המשך יום נעים לכולם.