בוקר אור

תותי34

New member
לכל חברי הפורום

שלום לכולם וערב טוב אשמח לשמועה על המפגש לפנוים 60 פלוס

אדזה

New member
ערב טוב

ערב טוב לנוכחים חדשים וותיקים,כיף לראות אותכם מאיישים את הפורום,אתמול נעדרתי כי אירחתי אורחים שהגיעו מברזיל ומרוב מטלות שכחתי את הסובבים אותי,לקראת הערב בעלי ואיתו חלק נוסף מן המשפחה הרחבה שלו החליטו להוציא את האורחים למסעדה וע"י כך להקל קצת עלי וגם כדי להנות יחד עם האורחים שבאו לתקופה של 7 ימים וכבר אמורים לעזוב ביום ראשון.וכי למה אני מספרת לכם זאת?אחת מבנות המשפחה הציעה מסעדה מסויימת שאני לא רוצה לומר את שמה,המסעדה אמורה היתה להיות מאד יוקרתית ועם נוף יפה. תיארנו לעצמנו שלא זול שם,אבל בחיים לא תיארתי לעצמי שמנת חציל תעלה לנו כמעט ארבעים שקל? לפחות אם זה היה איזשהו סלט גורמה,או הגשה מיוחדת יוצאת מגדר הרגיל,לא ולא . אפו חציל כמו שהוא וזלפו עליו טחינה עם יוגורט כך בדיוק צויין בתפריט,חברה,יש גבול לכל תעלול,אני מוכרחה לציין כי כל שאר המנות לא היו משהו,ובכל מסעדה אחרת בוודאי היו עולים שליש מן המחיר.בקיצור "עוילעם גוילעם".המסעדה היתה מפוצצת מאנשים והיינו צריכים כמובן להזמין מקום מראש.לא אלאה אותכם בפרטים נוספים,אבל זו היתה ממש נפילה.איך אומרים בישראל,פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים.

yaely2

New member
מנהל
אדזה וכולם ערב טוב ../images/Emo24.gif

שלום לכולם,
אדזה ממש כיף היה לקרוא מה שכתבת. בדרכי למיטה נתתי הצצה קטנה לראות מה קורה. המחירים שהם גובים זה באמת נורא. אני בטוחה שבמסר תתני את שם ההודעה. לילה טוב לכולם יעלי

sitvaniyot

New member
תגובות לאתמול וקצת משלי../images/Emo42.gif

כיף להיכנס בבוקר ולקרוא כל כך הרבה הודעות. יום פורה במיוחד היה אתמול, וכל הכותבים יבואו על הברכה. המשיכו כך חבריה, ותגדל השמחה במעונינו. לצעירה שחושבת שיש לה ביצים, אני חושבת שהן מזמן הפכו לחביתות. ככה סתם, להיכנס, לזרוק בדיחה משומשת ולברוח?
לחובבות פרל בוק, גם אני גדלתי על ברכיה וקראתי כל ספר שכתבה, חלק באנגלית כי לא תורגמו לעברית. כשהייתי בסין חיפשתי את העולם הנעלם הזה, שנהרס ע"י הקומוניסטים.
עמליה, בחיי שאני לא מבינה על מה ההתרגשות. אני במקרה ומסיבות שונות סבתא מאד מעורבת. 5 ימים בשבוע עם הנכדות. נכון שבת ה - 3 קצת תוקפנית כלפי האחות. חלק מקנאה וחלק משום שהיא עדיין לא יודעת איך להביע את ריגשותיה בצורה אחרת. מצד שני, האמהות מאד עייפות, לגדל ילדודס זו עבודה קשה, וגם הן לא תמיד שולטות בלשונן. אז זו עובדת חיים וצריך להתייחס אליה בפרופורציות המתאימות. לאמא אני עוברת בשתיקה על הערה, ומבת ה-3 מרחיקה את כלי המשחית. למזלינו ילדים הם יצורים מאד עמידים. לא יקרה להם כלום מכמה מכות בראש, נפילות ועוד. הם מקבלים אותן כל הזמן וממש אין ממה להתרגש.
אתמול הייתי בקונצרט נפלא בפילהרמונית בתל אביב. גוסטבו דודמל צעיר בן 25 מוונצואלה הפליא לנצח על התזמורת וכבש את הקהל בקסמו האישי. מחיאות כפיים ממושכות כל כך למנצח, לא נשמעו במחוזותינו, ואני הולכת לתזמורת מגיל 6. כישרון אדיר, זכרו את השם. עמו הופיע הפסנתרן הסיני יונדי לי בן ה 24 שהפליא לפרוט על הפסנתר. לפני 6 שנים זכה בפרס שופן היוקרתי ומאז אני עוקבת אחריו. עוד כישרון מוזיקלי נדיר.
המשך יום נעים לכולם.

yaely2

New member
מנהל
צהריים טובים לחברי../images/Emo65.gif../images/Emo82.gif../images/Emo65.gif

מכולם רוצה לבקש עבורנו המון בריאות, בריאות טובה בגוף ובריאות בהבנה, שנדע לעשות למען ביתנו וזה חשוב, אך שנסתכל לצדדים שלא נפגע באיש. אנא מכם החל משעה 5 בבוקר, אם אין הודעה קודמת מאותו בוקר (קצת לחפש), אנא אנא פיתחו שרשור חדש = הוספת הודעה על הפס הכתום למעלה. קבלתי מסר ולא האמנתי, נכנסתי בעצמי ולא מצאתי חניה בשום מקום. פתאום שרשור שלשום למעלה, מתחתיו השרשור של מחר, מה זה? לא מוצאת מנוח לכף רגלי. אני בעד שכל אחד יכתוב ויעשה מה שבא לו, אבל רק בתנאי שזה לא גורם אי נוחות ובלבול לשני.
מומלץ לנסות ללחוץ על התמונה

erika6

New member
שלום לכל החברים

היום היה בשבילי יום קאנטרי _ התעמלות במים. היה נחמד מאוד ומשעשע, בשבילי זה מוצלח. ההתעמלות במים היא הרבה יותר קלה מאשר כל תרגול אחר. אחרי הקאנטרי, אני חוזרת עייפה ואין לי כח לשום כלום לעשות בבית וגם לא לצאת אחר-הצהרים. כי בצהרים אינני נרדמת. השנה הייתי מוותרת על הקאנטרי. הלכתי למשרד ובקשתי לא להמשיך השנה, או להקפיא את הזמן ויעמוד לרשותי בשנה הבאה. כמובן שקבלתי סירוב בענין ונאמר לי שחתמתי על תקנון הקאנטרי. שאלתי את הפקיד האם הוא יודע על מה הוא חותם בבנק או כל מוסד אחר? כאשר נותנים לו טונה ניירות למשל בפתיחת חשבון חדש. כמובן שלא ענה לי. אחר-כך אמר לי שהרבה מינויים רוצים לבטל "בחורף" את המנוי. התפרצתי בצחוק ואמרתי לו. "אתם יושבים לכם עם מזגנים, קר קרח כאן" אז אתה חושב שחורף עכשיו. רק התחלנו את הקיץ, אז על מה אתה מדבר?" אתם יודעים את האימרה "לדבר אל הקיר" כתבתי מכתב, יעזור לי קראכצאן {לא יודעת איך כותבים}. אתם חושבים שגם אקבל תשובה? הם ובכל מקום אחר מענין אותם הכסף שלכם, שרות בתמורה _ אתם לא חושבים שאתם מבקשים יותר מדי? סליחה? גם שרות בתמורה? למשל הממשלה הורידה מהמ.ע.מ אחוז אחד, האם אתם חושבים שברשתות ובחניות יורידו את האחוז? מה פתאום? נשלם גם נשלם והם ישלשלו את האחוז לכיסם.

למעלה