בוקר אור:)

Sashoosh

New member
בוקר אור:)

קודם כל אני סשה ואני חדשה:) עכשיו, יש לי שאלה.. אני קוראת כבר שנתיים באושו זן טארוט. ואני מתכננת לקנות בזמן הקרוב את חפיסת הריידר.. השאלה שלי היא, האם הריידר נותן תשובות יותר מדוייקות מאושו זן טארוט? זאת אומרת, כי אושו זן טארוט הם בנויים המון על אינטואיציה, והתשובה שבד"כ מתקבלת אצלי היא לא "כן" או "לא", היא תמיד מורכבת. עכשיו, השאלה היא האם קלפי הריידר יכולים לתת תשובות מדוייקות כמו כן ולא? האם הם בנויים פחות על אינטואיציה? מה המאפיינים הכלליים שלהם? תודה מראש, ובוקר טוב:)

אכן בוקר של אור

אפשר לשאול שאלות של כן ולא גם עם אושו זן טארות, אבל כמו ששמת לב התשובות אכן יוצאות מורכבות. פתיחה שלעיתים רחוקות אני משתמש בה בשביל שאלות כן ולא היא להוציא שני קלפים - אחד ל'כן' ואחד ל'לא' ולפי איפה שהמספר גדול יותר זה התשובה. כמו שאמרתי אני משתמש בפתיחה כזו ובשאלות כן ולא לעיתים רחוקות. דרך אחרת היא להוציא שני קלפים אחד ל'כן' ואחד ל'לא' ולראות לאן כל דרך מובילה. זאת אומרת: הקלף של ה'כן' מוביל לתוצאה מסוימת והקלף של ה'לא' מוביל לתוצאה אחרת. משם אפשר גם לפתח את זה ולהמשיך להוציא עוד קלפים לכל אפשרות בהתאם לקלפים שיצאו וכך לראות מה הדרך שמצפה לשואל אם הוא יבחר באפשרות כלשהיא מבין השתיים. לפי דעתי, שאלות כן ולא הן בעייתיות מכיוון שהן סוגרות ולא פותחות. לדוגמא: יכול להיות שלעבור למקום עבודה אחר זה טוב מבחינה כספית אבל לא טוב מבחינה זוגית. לכן לפני ששואלים שאלה כזו רצוי למקד את התחום ששואלים עליו. אפשר כמובן לפתוח פתיחה שונה עבור כל תחום. לגבי השימוש בקלפי ריידר: כדאי לך פשוט לנסות ולראות איך זה הולך לך. התחושה שלי שבקלפי ריידר התשובות הן יותר מוחלטות אבל זה גם תלוי בצורה שאת לומדת אותם ומשמתמשת בהם. לגבי האינטואציה: אם את נעזרת בה היום אין סיבה שלא תמשיכי להיעזר בה גם עם קלפי ריידר. ייתכן שהחיבור שלך לריידר יהיה שונה ויבוא ממקום אחר ואז תהיה פחות אינטואציה אבל משהו אחר יבוא... בהצלחה

למעלה