בוקר אור

love d animals

New member
בוקר אור

מה קורה? החלטתי היום לוותר על שיעור אנגלית..אני מתה מעייפות.. אני מקווה שהיא לא תתחיל לחקור או משהו.. אז יום טוב לכוווולם
ליאל

or 343

New member
בוקר נפלא. גם לי יש שיעור אנגלית

אבל אני חייבת ללכת לשיעור אנגלית!!! יש לנו עוד יומיים מבחן....... ואני כל כך עייפה!!!!!!!! אתמול חגגתי יומולדת עם חברים עד מאוחר, היה כ"כ מצחיק, עשינו שטויות מטורפות.......ועכשיו אני בת 18 ויום! קריפי!

צאבי111

New member
מזל טוב!!

זה לימודים?? אין לכם בגרות שבוע הבא??? Love everybody!! (=

לי יש היום מיני מתכונת באנגלית

אז ב ה צ ל ח ה לי... בעע... יש לי עכשיו שיעור ספורט.. ואני לא משתתפת כי כואבת לי הבטן... =(..

צאבי111

New member
אז דבר

ראשון ב ה צ ל ח ה ! ! במיני מתכונת! ויש לחצי מהכיתה שלי בגרות בהיסטוריה(היום) ויש לי שבוע הבא באזרחות... ואני חדש פה , אז אם אתם יכולים פשוט תגידו לי מאיפה אתם ואיפה לומדים כדי שאני יבין מה הולך פה (=

2תאל

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אממ אני מחולון ולומדת במקווה ישראל. בהצלחה שבוע הבא באזרחות

צאבי111

New member
אז דבר

ראשון ב ה צ ל ח ה ! ! במיני מתכונת! ויש לחצי מהכיתה שלי בגרות בהיסטוריה(היום) ויש לי שבוע הבא באזרחות... ואני חדש פה , אז אם אתם יכולים פשוט תגידו לי מאיפה אתם ואיפה לומדים כדי שאני יבין מה הולך פה (=

צאבי111

New member
לעשות חיים?!

אולי אחרי הבגרות... וקוראים לי צבי אני גר בשילה ולומד במיצפה רמון

צאבי111

New member
הבנתי פשוט

אני קצת שבו"ז היום אז אני לוקח כל דבר בשלילי ביותר(ועדיין לא קמתי היום מהמיתה חוץ מלארוחות ולעזור לחבר שלי להגיע לקופת חולים) ואני לומד בבית ספר יתל"ת סמ"ר ובעיברית ישיבה תיכונית לחינוך תורני סביבתי מיצפה רמון...

צאבי111

New member
הבנתי פשוט

אני קצת שבו"ז היום אז אני לוקח כל דבר בשלילי ביותר(ועדיין לא קמתי היום מהמיתה חוץ מלארוחות ולעזור לחבר שלי להגיע לקופת חולים) ואני לומד בבית ספר יתל"ת סמ"ר ובעיברית ישיבה תיכונית לחינוך תורני סביבתי מיצפה רמון...

צאבי111

New member
אז דבר

למעלה