בוקר אור מה נשמע? הכל בסדר? ישנתם טוב? מצוין
נ נירהמ1 New member 31/10/03 #2 ../images/Emo15.gif../images/Emo93.gif איפה מצאת את היפהפיה האמת, אני דומה לה קצת (טוב, נו - עוד כמה עשרות ק"ג ואני אהיה כמוה ). איפה אתן מוצאות את כל התמונות שאתן משרשרות כאן? אני כל פעם מתפעלת מחדש מהמהירות שבה אתן מוצאות ומשרשרות את התמונות - וכמובן גם מההומור.
../images/Emo15.gif../images/Emo93.gif איפה מצאת את היפהפיה האמת, אני דומה לה קצת (טוב, נו - עוד כמה עשרות ק"ג ואני אהיה כמוה ). איפה אתן מוצאות את כל התמונות שאתן משרשרות כאן? אני כל פעם מתפעלת מחדש מהמהירות שבה אתן מוצאות ומשרשרות את התמונות - וכמובן גם מההומור.
ש שָרוֹנִי New member 31/10/03 #4 בוקר טוב חיפווו בוקר טוב נירה../images/Emo39.gif יש לנו גלריה מכובדת במחשב ...ככה לי יש לפחות
נ נירהמ1 New member 31/10/03 #6 סוף סוף מישהי עונה בצורה עניינית../images/Emo8.gif אני תמיד נכנסת לגוגל בשביל נושאים אחרים. עכשיו אני יודעת שאני יכולה גם למצוא את כל התמונות המשגעות האלה. תודה רנה'לה,
סוף סוף מישהי עונה בצורה עניינית../images/Emo8.gif אני תמיד נכנסת לגוגל בשביל נושאים אחרים. עכשיו אני יודעת שאני יכולה גם למצוא את כל התמונות המשגעות האלה. תודה רנה'לה,
ש שָרוֹנִי New member 31/10/03 #8 נירוש ...הנה תראי ... שאת רוצה לחפש תמונות בגוגל ...בחרי באופציה של חיפוש תמונות שם כנסי לכאן ותראי
מ מריני New member 31/10/03 #9 בוקר טוב לכולן וסוף שבוע נפלא../images/Emo42.gif הקטנה עדיין ישנה...כן, כן, ואני הולכת להעיר אותה עכשיו... השאלה היא, איך זה שבאמצע השבוע היא חורפת עד אין סוף, ובשבת היא מתעוררת ב-07:00?
בוקר טוב לכולן וסוף שבוע נפלא../images/Emo42.gif הקטנה עדיין ישנה...כן, כן, ואני הולכת להעיר אותה עכשיו... השאלה היא, איך זה שבאמצע השבוע היא חורפת עד אין סוף, ובשבת היא מתעוררת ב-07:00?
ש שָרוֹנִי New member 31/10/03 #10 מרינוש ... זה בדיוק כמו שהדברים הטובים נגמרים בצ'יק צ'ק והטובים פחות ...לאט לאט שיהיה לך יום מקסים
ע עדי של יובל New member 31/10/03 #11 בוקר טוב ../images/Emo42.gif ישנתי מצוין טוב תודה...קמתי לא משהו... סתם תחושת פיכס כללית (בניגוד לרוב האנשים, לי יש שביזות סופ"ש) ולוח הדרושים לא מחייך אליי גם הבוקר
בוקר טוב ../images/Emo42.gif ישנתי מצוין טוב תודה...קמתי לא משהו... סתם תחושת פיכס כללית (בניגוד לרוב האנשים, לי יש שביזות סופ"ש) ולוח הדרושים לא מחייך אליי גם הבוקר
ש שָרוֹנִי New member 31/10/03 #12 בוקר טוב עדי .... דבר ראשון קבלי ... שנית ..מקווה שבמהלך היום ה- יהפוך ל- ... הנה שלחתי לך את פיית המצב-רוח ...1.2.3. והכל יעבור ...
בוקר טוב עדי .... דבר ראשון קבלי ... שנית ..מקווה שבמהלך היום ה- יהפוך ל- ... הנה שלחתי לך את פיית המצב-רוח ...1.2.3. והכל יעבור ...