בוקר אור

בוקר אור

עוּרוּ, קוּמוּ צִפֳּרֵי שִׁיר! עוּפוּ, טוּסוּ אֶל הַנִּיר! זֵרְעוֹנִים, תּוֹלָעִים אֹכֶל טוֹב גַּם טָעִים שָׁם לָרֹב, שָׁם לָרֹב. בֹּקֶר טוֹב, בֹּקֶר טוֹב, בֹּקֶר טוֹב! נוסטלגיה ... השיר הזה, מימי ילדותי , מזמזם באוזני הבוקר ..
לא מפנימה את בו החג ... והשנה לא חוגגת!!! ולכן כבר אתמול הכנתי ....
כן .. לא ליפול .... מאכל אהוב עליי גפלטעפיש ...יאמי ..יצא מעולה ... וגם הכנתי ... ים של ורינקס (כיסונים) ממולאים בת"א .. לא מבינה למה מחכים להכנו פעמים בשנה ... החלטתי אצלי בצלחת יונח לעיתים יותר קרובות . חופ טוב לנו טלי

טיול בגן העיר

פעם בלב העיר שלי מה שנקרא גן העיר היתה בריכה טבעית היו שם נמפיאות מקסימות שכאילו , במים שתו דגים קטנים ולצידי הבריכה חיו ברווזים ואווזים גן העיר שינה את פניו נבנו בנינים גדולים וברכות מים , שמדיפות ריח של כלור,הכל יפה ומלאכותי , בעלי החיים נעלמו מהבן וכך גם צמחי המים שנעלמו במקום קרקעית בוץ יש בריכה עם בטון בצבע תכלת את הגינה מילאו יוני בר שאנשים מאכילים בפירורי לחם בהתחלה היו ברווזים , הכלור פגע בהם והם נעלמו אני אוהבת לשבת בגן להתבונן בכלות שבאות להצטלם בגן הכי כייף לשבת על הספסל להתבונן בחיזור של היונים , איך היון מנפח את צווארו למראה של יונה לחיזור השבוע ישבנו דודה ואני על הספסל, היה קשה לי ללכת הלאה לידינו התיישב גבר וזרק פירורי לחם על השביל הריק במהרה התמלא השביל ביונים שנחתו לאכול הסבתי את תשומת ליבה לריקוד החיזור של היונים הכי מדהים זה משק הכנפים שכל החבורת יונים התעופפה בבת אחת שכלב שהתקרב לשביל , נבח עליהם ואני רוצה את הגן הטבעי של פעם עם החיות בלב העיר אולי פחות יפה אבל פורח וטבעי בלי הריח של כלור ואת הילדים המתלהבים ממראה של החיות שבגן העיר

למעלה