בוקר אור..

בוקר אור..

האם מותר להוריד שידוך בגלל עידה? והאם מותר להוריד בגלל גיל יותר קטן?

kiss 18

New member
אין כזה דבר מותר/ אסור

השאלה איך את מרגישה עם זה...

אני בן

להורים משני עדות... אבא ממוצא גרמני... ואמא עירקי... לא הייתי ממליץ! חיחי /tapuzforum/images/emo8.gif וברצינות... ני חושב שזה שאלה שהתשובה עליה היא רלוונטית רק לכל אחד ספציפית...

מה נכון בזה?

לא על כל מה שבא לי מורידים שידוך.. במיוחד שלא ראיתי לא הורדתי כי משהו מהותי בעיה במידות וכדו`..

kiss 18

New member
הבנת שאמרתי שעל מה שבא לי מורידים שידוך?

כתבת האם מותר (מותר!) לי להוריד שידוך בגלל גיל או עידה...ציינתי שאין כזה דבר מותר או אסור השאלה איך את מרגישה עם המקרה הפרטי הזה! כפשי?

קליט

New member
ישנם מאפיינים מסויימים לכל עדה

יש כאלו שלא מתחברים לעדה מסוימת מבחינה חיצונית. ויש הרבה שלא מתחתנים עם עדה מסוימת מפני ``מה יגידו``... ראוי לשים לב אם המאפיינים הידועים על העדה המסוימת קיים בהצעה שהציעו לי ולשקול את הענין לגופו.

מה הפירוש מותר..

אם את חושבת שאופי וסגנון של עדה מסוימת לא מתאים לך..או גיל קטן ממך..לא רק שמותר לך אלא את צריכה להוריד!..

ומה לגבי התופעה הידועה שמורידים

שידוכים בגלל חסידיות! אין מה לעשות! כך דרכו של עולם!

פשוT אJי

New member
האם מותר לי,

להתחתן עם בחור שמן?? ת: בשום אופן!! יקירתי,לדרכו של הלב אין כללים של אסור ומותר. הוא כמו יישות עצמאית. צריך להקשיב לקולו אם רוצים לקבל את ההחלטות הנכונות בשבילנו. את מרגישה שאת מסוגלת להתחתן עם בחור יותר קטן/נמוך/שמן ממך?? את מרגישה שלא אכפת לך שיהיה שונה ממך בעידה/בקהילה/בעיר המגורים?? אם כן לכי על זה, ואם לא תתרחקי.

למעלה