בוקר אור

tintong

New member
בוקר אור

לאדומים וואלה לא נעים דקה לפני הסיום לקבל ב
(לא נורא ככה ימי ראשון לא עושים סקס חחח) יום מחוייך לכולם בבליקא יום נפלא בשבילך , (כשתגיעי לעבודה ותפגשי את האיש עם ה..נקודות.. תרגיעי אותו, אני משתדל.
) יוני יולי מעביר לך אנרגיות לשבוע מהפכתי
חיוכך וצחוקך פצצ
יאלה להתעוררררררר

לילי301

New member
בוקר של רוח מדהימה..

אז למרות שנעלמה לי קצת ה
הבוקר התחיל בנשימה עמוקה ליום חדש ונפלא... יום מקסים מלא

בוקר ....מי לקח לי ת'שמש?

עם אבק כזה באוויר יש כמה דברים שלא רואים ולא ברורים..... יום שני בוקר של כושר יום טוב

tintong

New member
החזרתי לך את השמש

הבאתי אותה עד לפתח חלונך, את אפילו שלב אחד לא השארת פתוח ?????? לא יפה לאטום הכל, אין מילחמה בפתח כולה טינגי במתח
בוקר טוב יוני יולי נשמההה שלי.

באמת חזרה

ככה אני ישנה, חושך מוחלט....אפילו הווילונות הכחולים סגורים. בוקר טוב

ramoni1

New member
בוקר טוב לכולם

אוךךךךךךךךךךךך, איזה בוקר מדהים, שוב הפועל ת"א <הלוזרים> מפסידים לצהובים הווינרים. איפה האדום עכשיו אה? בטוח מיתחבא לו מיתחת למיטה, חחחחחחח בקיצור חבר"ה אני מה זה מרגיש בעננים ששוב הצהובים משפילים את האדומים יום מקסים וצהוב לכם רמוני

Bubble Girl 27

New member
ע'יוווווני

אני הגעתי לעבודה.. היו פקקים היסטריים הבוקר בנתיבי המסדרון בין האמבטיה לחדר העבודה! פיוווו העיקר שהגעתי בזמן
אחרת הבוסית שלי חתיכת
וופ וופ נשמה בקשר לנקודות... אנחנו יודעים שאתה מנסה... לכן מתחשבים...ולא כועסים... גם לא מפתים אותך... ומתגרים... ...... ...... ...... ..... ........
מי חולה עליך מי?!

tintong

New member
מבטיח..

לעשות לך אבי יו יו ולפלס לך דרך בן כל הפקקים ....חחח זה לא יכול להימשך ככה. אני חייב לעבור לגור בבניין שלך /tapuzforum/images/emo13.gif עשית.... לי.... גירוי.. חולהההההה נה שה מה..אחלה של יום מצחיק

Bubble Girl 27

New member
יאללה יאללה בוא

יש מלא מקום והשכנים אחלה בחלה... זוג מלמטה עושים סקס וכל הבניין רועד... כשהם שרים וזה קורה כל לילה זה נשמע כמו רוחות רפאים
השכנים בדלת ליד מעשנים לי בחלון והבעל שלה מוציא במוטחות זפת וגם את הריאה תוך כדי... השכנים מלמעלה דתיים שיהיו בריאים 4 בנות אבל נשמע כמו קבוצת כדורגל אבל קבוצה ממש גרועה!! השכנה ממול ומלמטה נדחפות לך לחיים כל שני וחמישי ומרחרחות לראות מי יוצא עם מי ומי אמר למי ולמה... יאללה מפנה לך מקום תגיע!

tintong

New member
דיייייייייייייי.............................

תגידי כל מי שגר בבניין שלך יש............לו..............ביטוח..........סיעודי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

tintong

New member
תגידי

מה דעתך שנעשה תביעה ייצוגית נגד מיצה נבים חחחחחחחחחחחחחחחחח מה, זה פורום גרושים צעירים.............חחחחחחחחחחחחח למה לא בוכים פה ...........
צריכים לאשפז פה אנשים בכפייה ..........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יכול שאת רחוקה מימני ........בואיייייייייייייייייי מי חולה מי..........אה! ?

Bubble Girl 27

New member
אז יאללה בוא!!

תתקרב ע'יוניייייייי... יאללה אתה קופץ לקפה וסוני? ונשב יחד נראה איך מאשפזים פה את כולם אחד אחד... יאללה יא מנקד כפייתי תארוז את עצמך ובוא

tintong

New member
אפא נשמה

מי שמכיר אותי יודע שבשביל לבוא אני צריך לעבור קודם דרך הסופר ............יש מעלית ........חחחחחחחחחחחחח

למעלה