בוקר אור.. מקווה לעוד יום של חמימה.. ואפשר גם מיץ תפוזים טיבעי סחוט......
T tintong New member 6/2/08 #1 בוקר אור.. מקווה לעוד יום של חמימה.. ואפשר גם מיץ תפוזים טיבעי סחוט......
ג גרושה ומאושרת New member 6/2/08 #3 בוקר נפלא איזה יופי שהשמש מציצה אתמל אחרי הגן לקחתי את הבנות לגינה להוציא מרץ והתכנון היום מיד אחרי הגן לספורטק ואצלי הלימונדה כבר מוכנה
בוקר נפלא איזה יופי שהשמש מציצה אתמל אחרי הגן לקחתי את הבנות לגינה להוציא מרץ והתכנון היום מיד אחרי הגן לספורטק ואצלי הלימונדה כבר מוכנה
B Bubble Girl 27 New member 6/2/08 #5 בוקר אור היום כל היום בפגישות בחוץ... עכשיו הולכת להביא לי שוקו חם וקוווווווואסון.... פיצ'י אני כבר לא שלך יא מאותגר אנכית....
בוקר אור היום כל היום בפגישות בחוץ... עכשיו הולכת להביא לי שוקו חם וקוווווווואסון.... פיצ'י אני כבר לא שלך יא מאותגר אנכית....
א אמא בוטנית New member 6/2/08 #6 בוקר אור../images/Emo142.gif מוזר להיות בעבודה... אופס, טלפון מהגן. מסתבר עוד רגע אני כבר לא בעבודה
מ מיתי New member 6/2/08 #7 רוצה../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif וגם... כוס מיץ תפוזים טבעי סחוט למיטה. חולה בבית
רוצה../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif וגם... כוס מיץ תפוזים טבעי סחוט למיטה. חולה בבית
T tintong New member 6/2/08 #11 מאחל לכל.. החולים....שיהיו בריאים....... מי שלא שם לב ....המחירים בבאטים...כוס גדולה ....עולה 25 bat.....מי שצריך ....EXCHANGE..... אגב.......סורי רכשתי את כל המיצים......בשביל נשמה אחותי שלי......יוני יולי...געגעגעגעג....רק בריאות..
מאחל לכל.. החולים....שיהיו בריאים....... מי שלא שם לב ....המחירים בבאטים...כוס גדולה ....עולה 25 bat.....מי שצריך ....EXCHANGE..... אגב.......סורי רכשתי את כל המיצים......בשביל נשמה אחותי שלי......יוני יולי...געגעגעגעג....רק בריאות..
י יוני יולי New member 6/2/08 #12 ../images/Emo13.gif בדיוק התחלתי להרגיש יותר טוב, אין על המיצים הטבעיים. תודה טינגי.