בוקר אור/tapuzforum/images/emo42.gif

meshi4

New member
ידידה יקרה ../images/Emo24.gif

את עושה נכון.השבר הוא כל כך גדול והשינוי דרסטי שיש צורך למלא את החלל בכל מיני פעילויות ויציאה מהבית . מכירה אישה בסביבתי שהילדים והחברות ניסו לסייע לה בכל דרך .אבל היא שקעה באבל שלה וכל מי שרואה אותה היום [עברו מס' שנים]רואה שבר כלי מהלך. תמיכת הסביבה בלי רצון ומוטיבציה לעזרה עצמית לא מספיקה.

קדין

New member
../images/Emo24.gifכמוני כמוך

אף פעם לא ננתי שירחמו עליי תמיד צחקתי וחייכתי לא ננתי לחברים לרחם עליי אכן הם לא אוהבים את זה לא נוח להם שבן אדם עצוב סביבם אבל תמיד יש חברה אחת שהיא איתך גם בעצב וגם בשמחה לעולם אותם החברים לא ידעו מה קורה איתך בלילה כששקט מסביב מלאור שיהיה לך יום קסום

meshi4

New member
השיתוף בצער וכאב

קורה לדעתי אך ורק עם מי שמרגישים הכי הכי קרוב אליו וגם זה במינון מסוים. יש חברים שאיתם בכלל לא נכנסים לעומק בנושא של רגשות ושיתוף.איתם זה הכל טוב והכל הולך יפה.....כשהלב מרגיש ההפך. לעומת זאת חבר אמיתי באמת, איתך בשמחה וכאב. עם חבר כזה אין חשש לחשוף את החולשות שלי ואין לי לרגע חשש שתעלה אצלו מחשבה על מסכנות או רחמים.ההפך...רק הערכה על ההתמודדות טובה ותפקוד תקין במשבר כזה.

../images/Emo42.gifשבוע טוב לכולנו../images/Emo24.gif

מסכימה עם כל מילה שמשי כתבה ללא רצון ומוטיבציה מתוכנו לא נזיז כלום בחיינו אז הנה לנו כמה כמה דברים קטנים ל: מה עושה אותנו שמחים? 1. להתאהב. 2. לצחוק עד שכואבת הבטן. 3. למצוא הרבה הודעות במחשב כשחוזרים מחופשה. 4. לשמוע את השיר האהוב עלייך ברדיו. 5. לשכב במיטה ולשמוע את הגשם יורד בחוץ. 6. לצאת ממקלחת טובה והתנגב במגבת חמימה. 7. לעבור בהצלחה בחינה קשה. 8. לקבל טלפון מאדם שלא שמעת ממנו הרבה זמן. 9. שיחה טובה. 10. למצוא כסף במכנסיים שלא לבשת הרבה זמן. 11. לצחוק על עצמך. 12. שיחות טלפון ארוכות לתוך הלילה. 13. לצחוק בלי סיבה. 14. לשמוע במקרה מישהו מחמיא לך. 15. להתעורר ולגלות שנשאר לך עוד זמן לישון. 16. להיות חלק מקבוצה. 17. הנשיקה הראשונה. 18. למצוא חברים חדשים. 19. להרגיש פרפרים בבטן כשפוגשים את האדם המסוים. 20. שיש מישהו שאומר לך עד כמה הוא אוהב אותך. 21. לשמוע שיר שמזכיר לך אדם שאתה אוהב. 22. לראות אנשים שאתה אוהב מאושרים. 23. ללבוש סוודר של האדם שאתה אוהב ושעדיין יש עליו את הריח של הבושם שלו. 24. לחזור ולפגוש חבר ותיק ולראות ששום דבר לא השתנה. 25. לבלות זמן עם החבר הכי טוב. 26. להביט בשקיעה. 27. שהאדם שהתאהבת בו יגיד לך שהוא אוהב אותך. "חברים הם אלו שאתך כשטוב, וכשרע הם באים לבד". "החבר האמיתי הוא זה שיודע עליך הכל ובכל זאת ממשיך להיות חברך". "צריך דקה בשביל להבחין במישהו, שעה בשביל שהוא ימצא חן בעינייך, יום בשביל לאהוב אותו, אבל צריך חיים שלמים בשביל לשכוח אותו". "בלי אהבה אנחנו כמו ציפורים עם כנפיים שבורות...". שיהיה לנו יום נפלא ושבוע טוב מירי

טיגריס2

New member
בוקר אור/tapuzforum/images/emo42.gif

שמש בחוץ וסגרירי בלב למרות שעברה שנה ושמונה חודשים עדיין לבד עם הזכרונות שעולים במיוחד בחגים או בסופי שבוע לפחות יש את הילדים המדהימים שלי שמעלים חיוך על פני ונותנים לי את הכוחות להמשיך הלאה

meshi4

New member
../images/Emo45.gif יפה ונכון ../images/Emo9.gif

הדברים הקטנים שעושים הרבה לנשמה. צחוק צחוק.....קרה לי "שמצאתי"
ששכחתי ממנו......לא בכיס המכנסיים [כי נשים שמים דברים בתיק
]אלא באיזה מגירה או בין הניירת בתיק והפתעה והשמחה..כאילו איזה אוצר נמצא
. אבל הכי נחמד למצוא כסף........על הכביש.....גם קרה לי פעמיים.לפעמים מה שחולמים קורה במציאות
.

חחחחחחח שמחה שהזכרתי../images/Emo8.gif

לך משהו משמח שקרה לך בעבר הלואי והחיים יזמנו לנו רק דברים טובים
שיגרמו לנו לחיוכים ושמחה בלב אמן!!! מירי

meshi4

New member
מתוקה......יש הרבה דברים

שמצחיקים אותי מהעבר
.וגם בהווה לא חסרים צחוקים
. הצחוק הכי מתגלגל קורע ומשחרר קרה לי בטיול האחרון בקיץ[נזכרת עכשיו וצוחקת]ולמה? שתיתי סנגריה בערב פולקלור והגזמתי כמובן ואז......צוחקים מכלום
.בדרך למלון הלכה אתי אישה מהקבוצה שנדבקה מהצחוק[ולא ידעה על מה].למחרת אמרה לי:" איזה כיף היה הצחוק הזה.....בחיי משחרר" אז לא לשכוח........לצחוק כל יום את מנת הצחוק שטוב לבריאות ולשמחת חיים.

meshi4

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

יום יפה ומואר. בחגים ובסופי שבוע ההרגשה של הלבד גדולה יותר, ולכן הזכרונות צפים יותר ויחד איתם תחושת הגעגוע לימים אחרים טובים יותר.לכל אחד יש את הקצב שלו עד שגם בלב פנימה לא תהיה הרגשה שסגרירי ועצוב בלב.תודה לאל כבר עברה לי ההרגשה הזאת. אני חושבת שזה גם למצוא תכנים חדשים לשבת.לעשות פעילות קבועה ומהנה שתחכי לשבת בשביל זה. תהני עם הילדים.....הם נותנים המון כוח בתמיכה ובעידוד שלהם
. סוף שבוע נעים וחמים.

meshi4

New member
אתמול בערב צפיתי

בתוכנית " עובדה" עם אילנה דיין. בחלק הראשון הנושא היה: חולים המאושפזים בהוספיס .ההתמודדות של החולים ,בני משפחותיהם וצוות העובדים עם נושא המוות המתקרב.כמה חשוב להעניק סביבה תומכת ואוהבת לחולים ולהעניק להם שעות חסד אחרונות ואיך כל אחד מהחולים מתייחס בצורה אחרת לסופניות הזאת. צפיתי בהתרגשות ולראשונה כאילו מהצד- למרות הזכרונות הקשים שצפו אצלי....ללא שום דמעה.

טיגריס2

New member
כייף לך../images/Emo13.gif

לא להוריד דמעות אני עדיין ברגשיות יתר אולי בשל כל הדברים שמסביב ילדיי כבר מתבגרים ואני יושבת איתם המון ומבלים יחד למרות גילם הם מעניקים לי המון העניין הוא יותר עם הגדול כשאנחנו יושבים מול המחשב ובא לנו לקרוא בדיחות הוא מזכיר לי את הימים עם אבא שלו ואומר לי את זוכרת שהיינו יושבים ככה והיית מקריאה לנו והיינו צוחקים ובמיוחד אבא? וכאן באה הצביטה בלב כשנזכרים בדברים שהיו ואינם.

meshi4

New member
טיגריס...העלאת זכרונות

הרגשות והכאב שעולים בעקבותיהם מוכרים לי היטב.היום אני משתדלת ומצליחה לא להתעמק בזכרונות כי זה כאילו מעורר איזה שהוא פצע .

טיגריס2

New member
../images/Emo24.gif

את צודקת לא להתעמק בזכרונות אבל יש כמה אנשים ( רעים מאוד ) שמחזירים אותך לעבר וזה מעורר הכל מחדש אני מנסה להמשיך הלאה אבל זה קשה הפעם הראשונה והיחידה לפני חודש וחצי כשהרשתי לעצמי ללכת לאירוע היה אירוע משפחתי כשהבן של בן דודתי התחתן ולא יכולתי שלא ללכת אז הלכנו ונהננו למרות שמבחינתי זה היה מוזר ללכת לבד עם הילדים גילאי ילדיי הם הבכור בן 18 וחודשיים האמצעי בן 15 וארבעה חודשים והנסיכה בת 12 ושמונה חודשים

meshi4

New member
השאלה אם

אותם אנשים "רעים" עושים את זה בכוונה או שהם מגלים התעניינות? תרשי לעצמך ללכת לאירועים לשמוח ליהנות ולצחוק
.

טיגריס2

New member
עושים הכל מרוע לשמו../images/Emo46.gif

רוצים לקחת מה שלא מגיע להם בדרכי שקר ומרמה ובמקום לחיות בשלום ואחוה הם מטפטפים ארס לכל עבר ובטח הבנת כבר שמדובר במשפחתו של בן זוגי ז"ל ואב ילדיי היינו ידועים בציבור 16 שנים הקמנו יחד עסק ובזעה ועבודה קשה קנינו את החנות לאחר חמש שנים של שכירות ואת זה הם מנסים לקחת ממני בטענות שונות ומשונות שלא היו ולא נבראו והעניין לוקח אותי אחורה כל הזמן ולא נותן לי להתקדם הלאה אבל הטבע שלי מתמיד ומאז היה אופטימיות אז למרות הכל אני מאמינה שהצדק ינצח ולבסוף אגיע לשקט ולחיים שקטים

meshi4

New member
עכשיו הבנתי

למה התכוונת במילה -רעים- ללא ספק המאבקים האלה לא מוסיפים בריאות ומכבידים קושי להתמודדות שלך. טוב שאת אופטימית והמשיכי להיות כזאת.גם אני מאמינה שהצדק ינצח.לא מבינה את כל מאבקי הירושה האלה ובמצב שלך אם העסק היה רשום על שם שניכם לא צריכה להיות בעיה.אם לא רשום את והילדים היורשים בכל מקרה. תהיי חזקה
מאחלת לך להגיע לשקט ולשלווה.

מלאור11

New member
לחזור לחיים כרגיל

זה הדבר החשוב ביותר שמוטל עלינו לעשות, למה לא ללכת לאירועים? ההפך, צריך לא לוותר על אף אירוע. אני משתדלת לדבר עם חברים ולקבוע שנלך ביחד, ילדי מנועים כרגע מללכת לשמחות בגלל שנת האבל, אבל אני לא מפספסת . זה חשוב לי להרגיש שהחיים שלי לא נגמרו עם מותו של בעלי, הייתי אדם שלם לפני שהכרתי אותו ואמשיך להיות כך גם הלאה. איני אומרת שזה קל אבל אני מרגישה שאוכל לשרוד גם בלעדיו. והעולם לא נעצר מלכת.

קדין

New member
אני גאה בך מלאור

הכל בולשיט הכאב הוא שלך פרטי וזה לא משנה אם תלכי לאירועים או לא אז אם היה לי את השכל של היום גם אני הייתי נוהגת כמוך אכן העולם לא נעצר מלכת עברו 24 שנים ואני עדין מבכה אותו אך החיים נמשכים אם נרצה או לא

למעלה