בוקר אור
.

JamicaniT

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif.

מה קרה לפורום הזה. יבש. רק דבר אחד יש לי להגיד להיום - זקנים זה דרעק. למה להיות כל כך ממורמרים. למה. יאללה עבודה. :)

ק ד ו ש

New member
הוט הבני זונות!!

היום יש משחק בגביע בית"ר ירושלים - מכבי חיפה... ורק בהוט השרמוטות האלה אין שידור בגלל כל הקומבינות של הערוצי ספורט החדשים.

הטRולית

New member
פששש... פעם ראשונה שאנחנו מסכימים על משהו!

הוט בהחלט בני זונות. כל אחד מאמין בזה מסיבותיו הוא... ובוא אני אגיד לך משהו, לגבי ער' הספורט החדשים - הוט לא מתכוונים להביא אותם, לא עכשיו, לא לעולם. אבל ללקוחות שלה הטענה היא כי "החברה במגעים עם הערוצים, בנתיים יש תחלופות - ספורט 5"... הם גם מייחצנים את זה כאילו הערוצים עולים כל כך יקר!!! 19.90 ש"ח. שבעצם, ערוץ בודד בהוט עולה 10 ש"ח. אז בוא נעשה חישוב - 10X2=20 אז שיפסיקו לזיין במוח. תעברו ליס. הם גם יותר זולים. בדוק.

הטRולית

New member
תסתדרי מצויין.

ביום שהם יחדשו תכנים בביפ.... חוצמזה, בשביל זה יש את החמור, תורידי הכל!

JamicaniT

New member
מה קרה לך. אני אוהבת את הנוסטלגיה הזאת ..

של נשואים פלוס וחברים וסיינפלד .. עזבי אותך חמור. :) הדבר היחיד שיש לי על המחשב זה אייסיקיו. זהו. וכמה סרטים. לא צריכה יותר. רק זה חסר לי. עוד להתקע פה שעות מול המחשב.

הטRולית

New member
תראי, עשי ככל העולה על רוחך,

אבל שתדעי, באיזשהו אופן - הם מרמים בענק.

ק ד ו ש

New member
הוט הם זבל בפיתה

אני מת שההורים שלי רק יתנו את האישור לעבור ליס.. לא יודע למה, אבל לא בא להם ת'שינוי הזה ותכלס יס לא רואים ממטר. סדרות פי מאה יותר טובות, כל ערוצי הספורט, ערוצי סרטים טובים יותר מה טוב בהוט? כלום וביפ? ביפ זה ערוץ שמשדר עונה רביעית של חברים... על מה את מדברת בדיוק? טוב שהם לא שמים מקגיוור ושושלת.

ק ד ו ש

New member
את יודעת מה מגניב בו?

שבשביל לעשות לך ילד הוא לא צריך לזיין אותך, הוא יכול למצוא איזה חוט וקופסת סיגריות ולהכין ילד, הוא לוחם על. אני עד היום בויכוחים עם חבר טוב מי לוחם יותר טוב, מקגיוור או מקבילו מימים אלו - ג'ק באוואר.

הטRולית

New member
ובכן...

ערוצים שיש בשתי החברות - עולים יותר בהוט. לדוגמא אגו. בהוט הוא נמכר כערוץ בודד בלבד. 10 ש"ח. ביס הוא נכלל בחבילת הגברים או משהו, ואם תרצי אותו בנפרד - 4.5 ש"ח. הבדל?? הבדל!!! הממיר המקליט - של הוט יותר יקר. הרבה יותר. ואותן הפונקציות. ביס מקבלים 3 ממירים חינם, בהוט רק 2, ורק אחד מהם VOD... להמשיך????

r o n 2 1

New member
את יודעת יפה לעשות חשבון ...

אבל שזה מגיע לקניית מחשב נייד את עדיין חיה בסרט שתצליחי להוציא מחשב נייד במחיר של רצועת טיימינג.

Shaycus

New member
כוס דודה שלהם..

צריך להרים את הטלפון להתחיל להתקשר לאנשים שאני לא מחשיב בתור חברים כדי לראות את המשחק..

nisanil

New member
מה בוקר מה???

תכלס נהיה משעמם פה, מה קרה, צריך איזה חאפלה להעלת המורל, מורן, מתנדבת לארגן?

ק ד ו ש

New member
צריך להתחיל להביא לפה ערבים

ושאר בני מיעוטים (חוץ מאייריש ומטרולית). אם הם יבואו יתחילו פה מריבות וקללות ובלאגן.

למעלה