בוקר אור

הלו הלו

לא יכולת לקום כמה דקות מאוחר יותר
פשוט לקח לי מלאן זמן עם כל הקישורים

לילי301

New member
בוקר טוב אופטימי, בוקר טוב עולם...

היה סופ"ש מעולה... מחופש, מחוייך, מיהמם ממש!!! יום מקסים וליצני לכולנו

לא..

אני מודה.. שיום ראשון צריך להיות תמיד חופשי..מעבודה בוקר... ולהליכה כבר יצאת?

יערית

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

לילה של הקאות בחילות ומה לא עברו על הכלבה שלי, חוסר אונים שכזה לא ידעתי מה לעשות... בוקר מפוצץ מחשבות, מבט על חצי הכוס המלאה ותקווה לימים טובים מאלה. בוקר Oפטימי לכולם
נ.ב המתופף בקליפ....כמה נוסטלגיה

מה גם הכלבה הרביצה אלכוהול במסיבה?

וואלאק... הכלבות של היום... תסבירי לה שהיא חייבת למתן קצת. בטח רצתה לעשות רושם על איזה דוברמן.

יערית

New member
כלבה שלי

כנראה מזדהה עם מה שקורה לי בבטן
(ולאאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא בהריון) הכלבה שלי לא אוהבת דוברמנים, רק רוטוויילר עושה לה את זה

יערית

New member
בלי שום בעיה!../images/Emo6.gif

אוהבת אותם מאסיביים וגדולים...סטקים מהלכים:)) קיבלתי פטור היום מטלפונים, הקול שלי בטלפון יוצר רושם של מכון ליווי
הלך לי הקול

כפרה עליך, זה מקור לפרנסה...../images/Emo6.gif

אפשר להקים איתך מיזם? גם ככה בעבודה אני נכנס לתחומים חדשים. אז עוד תחום...? קטן עלי.
רק טלפונים. לא משו אחר. הלך לך הקול? הכלבה מקיאה? ואני חשבתי שלי היה סופ"ש מטריף?

יערית

New member
סוף סוף

אני יהפוך למיליונרית והכל בגלל הקול הקוּל שלי
.......כולנו מרחיבים ת'יריעה בעבודה, סומכת עליך שתחשובה קדימה בעיניין, אתה תשיג את המשקיעים, אני אשיג יותר קולות כשלי . סופ"ש ממממממ, כייף לך:(.
ישיבה

יאללה סגרנו. ../images/Emo13.gif

רק שלא יחזור לך הקול בדיוק כשנזדקק לו... ואם מליונים יעשו לך טוב... אז מאחל לך כמה שיותר.

ורד 3

New member
בוקר טוב ומואר ../images/Emo42.gif

בהחלט סופ"ש קייצי ....זורח ופורח..... איזה ישנים .........איזה.... אני השקמתי קום עם הציף ציף ........וכולם אצלי ישנים .....חוץ ממני. מה שכן לפחות השנה בפורים לשם שינוי ....השמש בירכה את הילדודס המתוקים האלה ...... אגב השיר הזה ששלחת .....מצ'גע ת'חושים ....ואת כל האיברים........משו משו.... *** יש הצעות מיוחדות לארוחת בוקר או שנסתפק באיזה אוזן המן ?

למי יש זמן לאכול ? ../images/Emo6.gif

רק אחרי שהגעתי לעבודה גילו לי שעובדים היום רק 4 שעות... חחחחחחח
מי אמר אני ולא קיבל ? ובנוגע לשיר... הזמרת הזו נוגעת אין ספק. אבל המילים... מממ... save me from the nothing i've become...

ורד 3

New member
לא

חייבים לספר כל דבר באמת......קצת התחשבות במי שהולכת להטחן כאן ....9 שעות ..... תגיד לי באיזה שעה עוברת אצלכם העגלה עם התה והפתיבר <???< לגבי השיר .... גלגלי הצלה יש רק במי רוצה להיות מיליונר ...בחיים ..אף אחד לא יציל אותך..אתה צריך להיות המציל של עצמך... ואם לא טובעים ...עמוק עמוק......{תראו מי שמדברת}

נשמתי היפה...../images/Emo25.gif

המשפט בסוף... ממש לא מתחבר אלי... לא מחפש מושיעים או מושיעות. משפט עצוב ומזעזע. אבל אוהב אותו. דווקא בזוגיות לפעמים נורא נתלים בו... אני מרגיש רחוק מאוד מטובע. באחת התקופות היותר יפות של חיי
איפה המניאקית עם עגלת התה ??? חחחחחח....כבר מזמן אין אחת כזו. אבל, הייתה...

ורד 3

New member
איך אתה אומר

כפרה עלייך ...... המשפט בסוף .....בכלל לא היה מכוון אלייך ..כתבתי ככה ...את הפירוש האישי שלי ל...... משפט בשיר .... אתה טובע אתה ..מקסימום יכול להטביע ...חחח אני צופה שאתה בסוף עוד תגיע לירח ותנפנף לנו לשלום ...אתה והאופטימיות שלך..... " באחת התקופות היותר יפות של חיי "......כתבת ...ושכך ימשיך .......אמן .....יום יום ......
כמה שעות נשארו למנייאק ?

../images/Emo41.gif הזמנה להרצאה - צעד צעד ../images/Emo41.gif

מרכז טיפולי "צעד צעד", מזמין אתכם הגולשים להרצאה ללא תשלום, שתועבר ע"י ד"ר מיכאל ינקו, פסיכיאטר מומחה לילדים ומתבגרים. תחום הפרעות קשב וריכוז בילדים ובמתבגרים בשנים האחרונות אינו יורד מכותרות העיתונים, הטלוויזיה ואמצעי התקשורת האחרים ולא בכדי. שכיחותה הגבוהה של הבעיה (% 10 – 5 מכלל ילדי בי"ס), השקתה למגוון קשיים נוספים כמו לקויות למידה, הפרעות התנהגות וכו', וההכרה שמדובר בבעיה העלולה להימשך לאורך החיים, מביאים את כולנו לעסוק בנושא, להתלבט, להתווכח ולהשכיל. ההרצאה מיועדת להורים, סגל בתי ספר ואנשי טיפול. הנושאים העיקריים שידונו הם חשיבות האבחנה המוקדמת בהפרעות קשב וריכוז, אבחנה מבדלת וחשיבותה להמלצות הטיפוליות ותחלואה נלווית אפשרית. כמו כן יושם דגש על המיתוסים המיוחסים לטיפול התרופתי והדגשת הטיפול המערכתי בילד, במשפחה, בבית הספר ובמסגרות חברתיות אחרות. ההרצאה תתקיים ביום חמישי 22.03.07 בשעה 20:30, במרכז "צעד צעד", מרכז רב תחומי לטפול בילד ובמשפחה להרשמה מוקדמת ופרטים נוספים ניתן ללהתקשר למרכז בטל: 6440614 - 03 לתמר/מירב נשמח לראותכם!
"צעד צעד"

למעלה