בוקר אור

זה ממכר

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

משהו חזק שקראתי הרגע "כלב אחד החליט לטייל בעולם ונסע לספארי באפריקה. באחד מימי הטיול הוא הלך לאיבוד, ובדרך הוא ראה נמר שרץ לכיוונו כדי לטרוף אותו. הוא חשב מה לעשות, ראה על האדמה עצמות, התיישב לידן עם הגב לנמר, תפס עצם בפה, ושהנמר התקרב אמר בקול: "זה היה נמר ממש טעים, מעניין אם יש עוד כאלה נמרים טעימים באזור..." כששמע הנמר את הכלב, הוא עצר, הביט בו באימה וחשב לעצמו: "זה היה קרוב. הכלב הזה כמעט אכל אותי", אחר הסתובב והלך משם בזחילה. הקוף שישב על העץ מעל וראה הכל, החליט שזו הזדמנות טובה בשבילו לתפוס יחסים טובים עם הנמר. הוא רדף אחרי הנמר וסיפר לו שהכלב עשה ממנו צחוק. הנמר התעצבן ואמר לקוף: "שב על הגב שלי ובוא תראה איך אני עושה מהכלב הזה קציצות!!!" הכלב, שעוד לא הספיק להירגע, שוב ראה מרחוק את הנמר רץ לכיוונו עם הקוף על גבו. במקום לברוח, הכלב החליט שוב להתיישב עם הגב כלפי תוקפיו. שניה לפני שהנמר הגיע אליו, אמר הכלב בקול: "איפה הקוף המעצבן הזה?! כבר לפני חצי שעה ביקשתי ממנו שיביא עוד נמר...""

../images/Emo6.gif חכו רונה תראה כמה בוקר

כמה בוקר טוב מפוזרים בפורום , תנסו באותו שרשור ,אל תעצבנונה
רונו'ש אני חושב שהפעם לא שמו לב.

בוקר טוב

אמונה עיוורת זהו סיפורו של מטפס הרים אשר אחרי הרבה מאוד שנות הכנה, החליט לממש את חלומו ולטפס על אחד ההרים הגבוהים ביותר. מאחר והוא בקש את התהילה לעצמו בלבד, יצא למסע לבדו. השעות חלפו מהר והעלטה הגיעה מוקדם מהצפוי. מאחר ולא היה ברשותו ציוד לחניה, החליט להמשיך בטיפוס. בעלטה הכבדה לא יכול היה לראות את דרכו, ואפילו אור הירח נעלם מאחורי מעטה עננים כבדים. הוא כמעט הגיע לפסגה, כשהבלתי נמנע קרה...הוא מעד...ונשאב לתוך התהום, כשהוא מספיק לראות צללים חולפים מול עיניו, תמונות ילדותו חלפו אל מול עיניו. הוא ראה כבר את מותו, כאשר מכה אלימה איימה לבקע את קרביו....הוא הגיע לקצה החבל אשר אותו הוא קיבע לסלע בדרכו למעלה ולמזלו העוגן...היה יציב. לאחר שחזרה אליו נשימתו, הבין שהוא תלוי באפלה ובדממה מוחלטים. ביאושו, הוא צעק : אלוהי, בוא לעזרי! המאמין אתה באמת, כי יכול אני להצילך ? בודאי, אלי !!!! אם כך, חתוך את החבל עליו אתה תלוי !!! חלף עוד רגע של היסוס לפני שהאיש נאחז בחבל בצורה נואשת יותר. צוות ההצלה מספר שלמחרת היום מצאו את המטפס מת. הקור הכריע אותו ובידיו הקפוצות הוא אוחז בחוזקה את החבל. במרחק של שני מטרים מהקרקע. ואתה, ההיית חותך את החבל ? בחיים עלינו להחליט החלטות המעמידות במבחן את אמונתנו. ואתה ? אתה, הסומך כל כך על החבלים....התאות לחתכם ??? כל יום עלינו ללבות את אש אמונתנו ולאמץ את תפילת ישעיהו: "אדוני אלוהינו, מחזיק בידנו ואומר: אל תירא כי אני עמך..."

הקדוש ברוך הוא תומך ??????

מה גם הוא תומך בנשים ? מה הוא משלם להם שכירות בתמורה לסקס? יאאאאאאאאאאאאאאאא אהבתי

אז ככה

אסור לי ליגרום לריב בפורום,באופן זמני אני מנוע מלהגיב בצורה אישית לגולש הזה או לגולשת הזו,על הנושא הזה,אפשר לנסות לפנות אלי במסר אישי

למעלה