בוקר אור

ניקולי

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

אתמול היינו במסיבת הסיום של בן הגדול היה מרגש מאוד, היה יפה מאוד.. הבן שלי עולה לחטיבה!! אני לא מאמינה.. איך הזמן עובר.. מה זה אומר? שאני מזדקנת?? אמל'ה.. אחרי המסיבה הוא יצא עם חברים לפיצה.. הייתם צריכים לראות איך חכיתי לו במרפסת עד שחזר.. ועוד פעם הייתי אומרת : "אני לא אהיה כמו ההורים שלי כ"כ דאגנית" איזה לא דאגנית ואיזה נעליים.. הלב שלי יצא מהמקום עד מתי שראיתי אותו נכנס הביתה, אפילו את הבגדים לא החלפתי עד מתי שהוא הגיע. ולאחר שהגיע סוף סוף הלכתי לישון.. מה איתכם חברים יקרים?? יש מצב שתכנסו להגיד שלום??? שלכם ניקול*

כן בוביל'ה את מזדקנת והם

הופכים להיות אנשים צעירים אבל מה שקובע זה הראש ואצלך אהובתי הראש צעיר לאלללה נשיקות

כן שלוםםםםםםםםםם../images/Emo24.gif

מה שלומך? ומה שלומך ג'סי? איפה נעלמת מנישואים טריים? אחחחח כמה שאת מזכירה לי את אימי שהיית מחכה לאחי עד 5 בבוקר שיחזור ואז הוא היה חוטף מאימי
ועוד אל תשכחי שלא היה פלאפון לכל אחד

ניקולי

New member
תודה ג'ס ../images/Emo25.gif מרינושקה...

כשלא היה פלאפון באמת היה יותר מדאיג את צודקת!! היום יש פלאפונים וזה הרבה יותר קל למצוא את הילד שלך כשהוא לא מגיע בזמן הביתה. תאמיני לי מזל שיש לו פלאפון..אבל אני אמא נודניק.. "איפה אתה?, מתי אתה בא?, עכשיו יצאת?, כמה זמן יקח לך להגיע?" אוףףףף להיות הורים זה לא קל...!

ניקולי וג'ס

ניקול את צודקת בקשר לפלאפונים, אתמול הייתי גם במסיבת סיום של אחותי היא סיימה י"ב, היה ממש מרגש המחנכת שלה בכתה. כל בחורה דפקה הופעה של הלייפ, פשוט לא שמו בגדים על עצמן. ילדים בלאגניסטים. והיא גם חזרה בחמש בבוקר כי הם נסעו לחוף הים. ואמא שלי עם הטלפון ביד כל הלילה. ג'ס לגבייך, הבנתי למה את לא נכנסת. זכותך.

למעלה