בוקר אור......

רוייקו

New member
אתם אולי יודעים ?!

היכן, לדעתכם, איפשר למצוא כרטיס טיסה מוזל להונגריה ? צלצלתי לכמה משרדי נסיעות אבל הם מנסים לדחוף לי בתי מלון ותוספת מוזרה עצם היותי "סינגל" (מה, כבר אסור לנסוע לבד בעולם הזה ?) העניין הוא שאני מבקר בדברצן בכלל ולא זקוק לחבילות נופש שלהם. מישהו פה יודע איך אוכל למצוא דיל טוב לשלושה לילות, מה 4 לספ' עד ה 7 ? אודה על כל תשובה.. תודה רוייקו, מנהל פורום קיצורי קיבה

דרדרית

New member
תנסה את "מונהטורס"בת"א

ברחוב בוגרשוב 25 שרות מצויין אדיב ומקצועי קיבלנו כרטיסי טיסה בלי מלון ובלי בטיח

רוייקו

New member
בדקתי אבל לא מצאתי כרטיס בצ'רטר

או במחיר מוזל. הכל בטיסות סדירות. משלמים מעין קנס על יחיד. חייבים הכל בשניים ?
היכן אתם רוכשים את הכרטיסים שלכם להונגריה ?

בנניטה

New member
סליחה על הפלישה לפרטיות...

מה יש לך בדברצן? ז"א- מקום נהדר, אבל לא בדיוק היעד המועדף על התייר הישראלי.

רוייקו

New member
למה דברצן ? כי החבר שלי לומד שם

אני הולך לבקר אותו באוניברסיסטט
.. התתמקדות שלי הפעם היא בביקור.. אני בטוח שבפעם הבאה אשקיע בטיול רציני יותר.. זו הסיבה שהפעם אני לא רוצה להשקיע בנופש.. איזו עונה הכי נוחה (מבחינת מזג האויר) לטיולים בהונגריה, אגב ? ושוב תודה וגוד שאעבס

רוייקו

New member
ובכן.. אני מתכונן לנסיעה הראשונה

שלי להונגריה. יהיו עוד כמה כאלה בהמשך.. אין צורך להחזיק לי אצבעות אבל אשמח אם תכוונו אותי למסעדה אותנתית מומלצת (אם אפשר אז גם בדברצן. אהיה שם יומיים) היעדים העיקריים הם גולש ובלינצ'ס. יש משהו נוסף לטועם המיזרחי ? אני לא מפונק באוכל אבל חשדן באוכל לא שלא מוכר לי .. יש טעם להתאמץ ולהביא לאמא הטוניסאית שלי פפריקה טריה ? מה בנוגע לפפריקה חריפה אש ? יש מצב ? ושוב תודה קולגה

בנניטה

New member
לגבי דברצן

אם החבר שלך ותיק יחסית בעיר הוא בטח כבר ידע לאן לקחת אותך. אם הוא חדש בעיר- אני ממליץ לך על מסעדת צ'וקונאי csokonai שנמצאת ברחוב קושוט kossuth בערך מול התאטרון. היא המסעדה הכי "אותנטית" שיכולתי לחשוב עליה. יש עוד כמה מסעדות נחמדות בעיר, אומנם לא ממש אותנטיות, אבל בכל אחת מהן ניתן למצוא מנות הונגריות טיפוסיות. אם תהיה לכם אפשרות לצאת מחוץ לעיר, יש איזה מסעדה במרחק נסיעה קצר שאומרים שאין כמו הגויאש שהם מגישים. אני לא יודעת מה שם המקום, אבל הסטודנטים שם מכירים. אל תוותר על עוגות ב- mandula cukrazda. מומלץ גם לשבת לקפהה ועוגה בבית הקפה שבמרכז העיר, מול הכנסיה הגדולה. אומנם לא עוגות משובחות כמו במנדולה, אבל אוירה נורא נעימה, ביחוד אם מזג האויר יהיה עדיין נוח.

למעלה