בוקר אור שיהיה יום נהדר
י יפה ושמנה זה מה יש New member 26/10/10 #5 מה גרם לי? אחרי שאני בעבודה עד 17.00 לא הגיבו לי על השרשור הזה
ק קiבי אא New member 26/10/10 #6 למה מה חשבת? אם היית מזמינה אותם ליום הולדת היו מגיבים לך. את שמה עליהם פס היאו לך חזרה
י יפה ושמנה זה מה יש New member 26/10/10 #7 ../images/Emo6.gif אל תגזים.. ו.. אולי רק אותך לא הזמנתי ליומולדת ?
ק קiבי אא New member 26/10/10 #8 אין מצב 1. אם היית מזמינה אותם היו מגיבים לך. 2. בנות בדרך כלל מתלהבות מעל ומעבר. ולא יתכן שהזמנת בנות ולא באו לפה והכריזו הינו ביום הולדת. 3. לא שכחתי שאת פרסיה.
אין מצב 1. אם היית מזמינה אותם היו מגיבים לך. 2. בנות בדרך כלל מתלהבות מעל ומעבר. ולא יתכן שהזמנת בנות ולא באו לפה והכריזו הינו ביום הולדת. 3. לא שכחתי שאת פרסיה.
י יפה ושמנה זה מה יש New member 26/10/10 #9 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif 1. הגיבו לי במקום אחר (סודי ביותר ) 2. התלהבתי במקום אחר (סודי ביותר ) 3. אני הכי לא שייכת לעדה הזו. באופי ובמראה..
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif 1. הגיבו לי במקום אחר (סודי ביותר ) 2. התלהבתי במקום אחר (סודי ביותר ) 3. אני הכי לא שייכת לעדה הזו. באופי ובמראה..