בוקר אור

שרון123

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

איך עברה השבת? אנחנו היינו בפארק נחשונית עם הבנים
אני כבר בעבודה

eaz1514

New member
בקר טוב ../images/Emo140.gif

אתם זוכרים שלפני כמה שבועות כתבתי שיש סוד שאם זה יתממש זה ישמח אותי מאוד? אז זהו זה קרה, הבן עובר לגור עם החברה שלו
, כבר שכרו דירה ומחפשים כמה פריטי ריהוט שחסרים להם
מי אמר שאין מי שדואג לנו שם למעלה?
אתמול היינו בהצגה "הזוג המוזר" מזמן לא צחקנו ככה מכל הלב, מומלץ בחום
יותר אני לא מבקשת, רק בריאות. ושבוע קל לכולם. אילנה אמא של רונן

דליה ח

New member
נחמד לשמוע בשורות טובות...

אילנה, זה שלב ראשון שמבשר טובות לזוג המאושר. שתהיה להם זוגיות מוצלחת. זה כל מה שאנחנו מבקשים . לראות אותם מאושרים, גדלים לעצמאות, וכמובן ....הנכדים שמביאים איתם משהו חדש ומרענן. אני מחכה לשמוע אותך מאושרת עם תינוק/ת על הידיים. אין דומה לזה בעולם. הרחקתי לכת ? נו, זו דרכם של הסבתות, ואני כבר שם ויודעת...

יפית מן

New member
אילנה-לה כל כך שמחת אותי על הבוקר שהדמעות ../images/Emo6.gif

הפעם הם דמעות של אושר עד אין סוף כל כך חכיתי שיהיה לך אושר ורבות התפללתי על זה שה' ישמח אותך כי מגיע לך הכי טוב שבעולם והפעם אחרוג מתמיד ואשלח לך איקונים
גם אני מאחלת לך שבקרוב יממשו את הזוגיות ותהיי בקרוב סבתא ואת תהיי הכי סבתא שבעולם
שמחת אותי ברמות רק תמיד שתבשרי בשורות טובות את אישה משכמה והלההיום מוצלח עם המון בריאות ובשורות טובות ובנין עדי עד
ממני יפית האוהבת ושמחה בשמחתך

eaz1514

New member
יפית את גדולה מהחיים ../images/Emo140.gif

ה' ינחם ויברך אותך עם המון נכדים ורק דמעות של שמחה ונחת.
אילנה אמא של רונן

eaz1514

New member
../images/Emo13.gif תודה דליה, כל כך חיכיתי לזה ../images/Emo161.gif

ממש לא הרחק לכת, אומנם תינוק כרגע נראה מאוד מאוד רחוק אבל לפחות צעד ראשון וזה המון. הלואי על כולם בשורות טובות וקצת הקלה בכאב המכרסם לנו בלב יום קל לכולם אילנה אמא של רונן

שרון123

New member
אז עכשיו הם יתחילו להביא שקי כביסה של שניהם?

הלוואי שהצעד הראשון הזה יביא לכולכם עוד שמחות רבות
והמון נחת

eaz1514

New member
שרון אין לך מושג כמה בול קלעת !! ../images/Emo6.gif

מכונת כביסה עדיין אין והבן שלי הוא האחראי לרכישתה
. אבל ............אצל הבן שלי הכל הולך לאט, מה בוער
? כל כך שונה מרונן, אצלו הכל היה עכשיו ועדיף שעה אחת קודם
בדיוק כמו אמא שלו
לא נורא, שיביאו כביסה, אמשיך להכין לו אוכל לעבודה למשך השבוע (כן גם זה אני עדיין עושה)
, אמשיך לעשות לו קניות בסופר
העיקר שיהיה מאושר ויהיה לו טוב בחיים
. ולנו שנמצא כל בקר הסיבה לחייך למרות הכאב והגעגוע. אילנה אמא של רונן

liat1953

New member
../images/Emo48.gifוואלה,שמחתי לקרוא על שמחתךחיבוק|

ומאחלת לך שמכאן ימשיך הכל לזרום כפי שאת מאחלת לעצמך באשר לכביסה,אגלה לך סוד,הבן שלי כבר נשוי חמש שנים עם שני ילדים ומביא אלינו את הכביסה ויש לו מכונה ומיבש... הם מרכז חיינו ואושרינו ומנסים להקל עליהם כמה שרק אפשר. והשמחה שלי היא שכלתי מתחילה לעבוד בשנת הלימודים הקרובה אני יודעת שהדבר יגרום לכך שיהיה צורך בעזרתי לא מעט אך אעשה זאת בחדוה. שיהיו לכולנו בשורות טובות ושמחות. ויחד נתפלל כולנו לבריאותה והחלמתה המהירה של דניאל. ליאת♥

eaz1514

New member
בנות הצחקתן אותי עם עניין הכביסה

אתן שמות לב על מה אנחנו דנות בפורום הכה רציני שלנו? דליה וחיה תודה על הברכות, כל הכבוד, האמת לי לא אכפת לעבוד כפול, הם יודעים שכל דבר הם צריכים רק לבקש ואני קופצת בשמחה לצערי לי נשאר רק ילד אחד, לחברה יש עוד 3 אחים. אני מאחלת לכולם רק בשורות טובות, מהן מקבלים את הכוחות להמשיך. יום קל, אוהבת את כולכן, תמיד כאן לרגעים העצובים אבל גם בשמחות וזה מאוד חשוב לי
אילנה אמא של רונן

חיה אש

New member
שמחה לשמוע את הבשורה../images/Emo57.gif

ולגבי קצב ההתנהלות -קניית מכונת כביסה וכו לא נורא במיוחד שיש אמא כמוך שדואגת לכל ... חיבוק חזק והמשך בשורות טובות

koval10

New member
אילנה, איזה כיף!../images/Emo23.gif

אני מאחלת לזוג הצעיר הרבה אושר וחיים טובים בכל המובנים ביחד! אני מאושרת בשבילך, הלוואי שרק תדעי שמחה ואושר מהם. היום נכנסתי לפורום אחרי הפסקה ארוכה ואיזה כיף זה היה! רק בשורות טובות! שכך ימשיך ובטח הבריאות לכולם!

דנדוש2009

New member
הי אמא של רונן

אכן בשורה משמחת, מאחלת שימשיכו הלאה ושתזכו לנכדים/ות - בריתות ומסיבות וארועים משמחים בלבד! ומקווה שהשינוי יכניס שמחה לבית ולבני המשפחה ממני

למעלה