בוקר אור!

golden energy

New member
בוקר אור! ../images/Emo42.gif

היי רותי..יש לי 2 שאלות...
שאלת תקשור: בעקבות מה שכתבת לי בשבוע שעבר על כיווני לימוד("משהו עם הידיים.."), אני חושבת על כיוון מסויים (שאשלח לך אותו במסר
), השאלה שלי היא אם את רואה שיש פוטנציאל (או אף יותר מכך) אם המקצוע מתאים לי בכלל, זה בכיוון בכלל בשבילי?
לא- תקשור: סתם משהו שרציתי לשתף... בכמה שבועות אחרונים הראש שלי לא הפסיק להיות מוטרד מזה שאם (נגיד...) אני אלד ילד בשנה- שנתיים הקרובות, זה יהיה לי עצוב לאבד אותו ב2012. (למרות שאני יודעת שזה לא באמת מוות וכו' וכו'...). ביומיים האחרונים החשש הזה כאילו הוסר ממני בהדרגה.. כי זכרתי את התשובה שלך אליי לפני כמה חודשים ש: "הבחירות של אותם ילדים (ילדי הקריסטל והקשת ) שיגיעו באותה תקופה הן יותר למען הכלל וכמובן למען אותה משפחה שאליה הם נולדו..." אז הענן השחור הוסר קצת..אבל...בכל זאת זה מציק.. ואני מניחה שהמחשבה הזאת תמיד תציק לי איפשהו.. אני כנראה רק צריכה לזכור לראות את התמונה הגדולה (אין באמת מוות והם בחרו להגיע למען הכלל וכו'..) -מה את אומרת, הדבר הזה שמטריד אותי -אני עושה את זה יותר מידי דרמטי? או אולי עוזרים לי להכין את עצמי נפשית למה שאולי יקרה?.. מגולדן...המבולבלת-משהו..
סליחה על החפירה...ותודה על הסבלנות...

רותי 11

New member
golden energy יקירתי

אני מקבלת שזה אכן יכול להתאים לך אבל כמו שאמרתי את צריכה לדעת גם לבחור את המורה הנכון לך. מתוקה למה את חושבת שאת תאבדי את הילד שלך? את בהחלט עושה את זה מאוד דרמטי, שחררי את הדאגה המיותרת הזאת, מה שצריך לקלרות יקרה, ואת פשוט יכולה לעבוד על הפיתוח הרוחני שלך ועל ההתקדמות האישית שלך והדברים גם פחות יטרידו אותך, אנחנו צריכים להתחיל לעבור מחשיבה רגשית(מים) לחשיבה יוצרת (אש ואוויר) את צריכה להבין שאלה הם האנרגיות שיהיו בקרוב אז תתחילי לעבוד על זה.

golden energy

New member
../images/Emo42.gifהיי רותי, בוקר אור..../images/Emo42.gif

איך אני אדע אם המורה מתאים לי? הרגשה אישית?... מה גם שבאיזור שלי יש רק מקום אחד ללמוד את מה ששלחתי לך אז במסר..אז...אין לי יותר מידי ברירות....?...
בקשר למעבר מחשיבה רגשית לחשיבה יוצרת- תאמיני לי שאני מנסה מעכשיו כבר לשנות לפאזה הזאת... זה ממש קשה להיות פחות רגשנית, לפעול פחות מתוך הרגש.. למרות שלפעמים זה רצוי דווקא...לחשוב לפני שפועלים כדי שזה יהיה בונה, ולא סתם יהרוס...

רותי 11

New member
זה אכן תחושה

תלמדי לעבוד עם התחושות שלך ובאמת יכול להיות שאותו מורה באזור הוא אכן המורה המתאים לך לכי לשיעור נסיון ותראי מה את חשה.

למעלה