golden energy
New member
בוקר אור! ../images/Emo42.gif
היי רותי..יש לי 2 שאלות...
שאלת תקשור: בעקבות מה שכתבת לי בשבוע שעבר על כיווני לימוד("משהו עם הידיים.."), אני חושבת על כיוון מסויים (שאשלח לך אותו במסר
), השאלה שלי היא אם את רואה שיש פוטנציאל (או אף יותר מכך) אם המקצוע מתאים לי בכלל, זה בכיוון בכלל בשבילי?
לא- תקשור: סתם משהו שרציתי לשתף... בכמה שבועות אחרונים הראש שלי לא הפסיק להיות מוטרד מזה שאם (נגיד...) אני אלד ילד בשנה- שנתיים הקרובות, זה יהיה לי עצוב לאבד אותו ב2012. (למרות שאני יודעת שזה לא באמת מוות וכו' וכו'...). ביומיים האחרונים החשש הזה כאילו הוסר ממני בהדרגה.. כי זכרתי את התשובה שלך אליי לפני כמה חודשים ש: "הבחירות של אותם ילדים (ילדי הקריסטל והקשת ) שיגיעו באותה תקופה הן יותר למען הכלל וכמובן למען אותה משפחה שאליה הם נולדו..." אז הענן השחור הוסר קצת..אבל...בכל זאת זה מציק.. ואני מניחה שהמחשבה הזאת תמיד תציק לי איפשהו.. אני כנראה רק צריכה לזכור לראות את התמונה הגדולה (אין באמת מוות והם בחרו להגיע למען הכלל וכו'..) -מה את אומרת, הדבר הזה שמטריד אותי -אני עושה את זה יותר מידי דרמטי? או אולי עוזרים לי להכין את עצמי נפשית למה שאולי יקרה?.. מגולדן...המבולבלת-משהו..
סליחה על החפירה...ותודה על הסבלנות...
היי רותי..יש לי 2 שאלות...