בוקר אור

סקאלי7

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

כמה כייף למצוא פורום קסום שכזה
אני סקאלי אמא למאי- ילדת קריסטל
אפשר להצטרף? בברכת שנה מבורכת וקסומה לכולם

kikona126

New member
ברוכה הבאה!!!

כמובן שאפשר להצטרף
כיצד בא לידי ביטוי היותה של בתך ילדת קריסטל?

סקאלי7

New member
היי קיקונה ../images/Emo9.gif

באוכל, במגע, בחמלה שבה כלפי ילדים אחרים שמשחקת איתם, וגם מבוגרים...(היא קטנטונת... בת 3.5
) נאמר אם קיבלתי מכה או שכואב לי הראש היא מיד מניחה את שתי ידיה הקטנות. ביכולת שלה לראות מעבר... בהכל... ככל שאני אוספת יותר חומר על ילדי הקריסטל, אני מגלה ומבינה יותר דברים. אני מניחה שיש לי עוד דרך ארוכה... תודה על החיבוק
סקאלי ומאי.

רותי 11

New member
סקאלי ברוכה המצטרפת

הם כל כך מדהימים הילדים האלה יש לנו כל כך הרבה ללמוד מהם ובזכותם. זה פשוט עולם ומלואו

סקאלי7

New member
אצלנו בבית ../images/Emo82.gif

האינטואיציה מאוד חזקה, ומאז שמאי הגיעה אליי, הרבה יותר "קל". היא כאילו משלימה את התחושות שלי, מכוונת אותי, לפעמים "זורקת" משפטים שמניעים אותי מלעשות דבר מה (כמובן שהאסימון נופל אח"כ אבל אני עובדת על זה
) חשה אנשים לפני שמגיעים לפעמים, ובעיקר שמתי לב שניגשת דווקא למי שעצוב "קוראת" אותו ומנסה להרגיע. כמו שכתבתי, אני עדיין לומדת...

מקסים!!!מרתק כל כך../images/Emo23.gif

אני יכולה להגיד שאלו קווים עדינים שמנותבים גם אצלינו בבית לפעמים אני אפילו לא מצליחה לשים במדיוק את האצבע על משהו וודאי ומוכח אבל זה פשוט קיים!!! האם גם בן זוגך מרגיש כמוך לגבי היכולות של מאי
? או שאת יותר רגישה להם?

../images/Emo24.gifברור שאפשר../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

כייף לראות אותך בביתינו הקט
ו..יש לי שאלה מעבר לזה שאת מודעת למיוחדות בביתך מה עוד את עושה עם זה?.... ...
ואני לא מתכוונת ל...מילוי טפסי טוטו...חחח....

סקאלי7

New member
בעיקר משתדלת להבין את הדרך שלי לצידה.

לדעת למה היא זקוקה (סוגים שונים של אוכל בעיקר אורגני, היכן יותר טוב לה להיות- מים למשל) אני חושבת שבעיקר אני לומדת להיות אדם יותר טוב (למשל היא נרתעת מטון כועס) המודעות שלי הופכת אחרת. אני בהחלט מרגישה שאני משתנה בזכותה, ובדברים הכי קטנים שיכולים להפוך את העולם שלנו. לגבי הלוטו.... לשם עוד לא הגענו, למרות שהיא זורקת מספרים חופשי (לא שהם קיימים על הדף
) השבוע זכינו ב7 ש"ח ש ל מ י ם!!!! כפיים!!!
נו באמת, מה את רוצה את כלללללללל העוגה עם הקצפת והדובדבן?!
עזבי אותך, תודה לאל על הפרנסה

../images/Emo45.gifחחחח...מצחיקולה....

כנראה שהיכולות של הילדים המקסימים הללו לא מיועדים לחומרניות אלא לרוחניות.....

למעלה