בוקר אור

אנדי 22

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

בוקר טוב! לפני שבוע וחצי לקחתי זריקת דקפפטיל [בפעם הראשונה] ומיד אח"כ קיבלתי מחזור , רציתי לשאול אם יש סיכוי שיהיה ביוץ? תודה אנדי.

אנדי 22

New member
ובמידה וכן איך החישוב הולך?

ידוע לי שהספירה מתחילה מהמחזור הבא אחורה , אבל כאשר לא ידוע מתי מחזור הבא?

טשומפי

New member
לא אמור להיות ביוץ.

יש מקרים בהם הגוף מבייץ בכל זאת, אבל אלו בהחלט המקרים החריגים. הדקאפפטיל אמור לבטל לך את הציר ההורמונלי ולכן לא אמורה להיות הפרשה של LH (ההורמון שעלייתו גורמת לביוץ), ולפיכך את אמורה שלא לבייץ. אם את בכל זאת בחריגים אז כעיקרון אני לא חושבת שאמור להיות שינוי מחודש רגיל שלך (היינו הביוץ יהיה כמו בחודש בלי דקא'), אבל היות ומדובר על חריג - לכי תדעי אם הכלל הרגיל חל כאן. קשה מאוד לאמץ את העיצה שאני אתן לך עכשיו (אני עד היום מתקשה לאמץ אותה לעצמי). אל תצפי להרות החודש. יש לך אנדומטריוזיס חמור, גם ככה הסיכויי שלך להרות ספונטני הם מאוד נמוכים!!, להרות ספונטני בהשפעת דקא' מוריד עוד יותר את הסיכוי. עדיף לנסות להפחית ציפיות, ועד כמה שזה קשה (וזה מאוד קשה) לנסות להתרכז בדברים אחרים, להתקדם בפרוייקטים אחרים בחיים כדי שכשתהרי (וזה יקרה) ותלדי תוכלי (אם תרצי) להתרכז יותר בך ובתינוק שלך, בלי יותר מדי נקיפות מצפון. אני האחרונה שתגיד שאין ניסים. יש ניסים והם קורים סביבנו כל הזמן, אבל אסור לסמוך על הנס. שיהיה לך יום טוב טשומפי.

מצטרפת לדבריה של טשומפי ../images/Emo25.gif

יש מקרים של הריונות ספונטאניים עם דקא. ע"ע רומיה שהרתה ספונטאני עם דקא, מציעה לך בהחלט להתרכז בדברים אחרים, אני מניחה שזה הרבה יותר קשה כשיש חצוצרות אז יש מצב לספונטאני גם אם הסיכוי נמוך ואף קלוש. מסכימה שיש נסים ומאחלת לך מכל הלב נס משלך
בהצלחה

למעלה