בוקר אור

ע ו מ ר 4

New member
בוקר אור../images/Emo140.gif

כתבתי פעם....... ולא זכיתי לתגובה.... אבל לא מוותרת וכותבת שוב תודה ענקית לאנשים טובים אשר דואגים כל יום שישי להגיע לבסיס הקרוב אליכם ולהביא עוגות טעימות לחיילים אני..... אמא לחייל אשר נמצא שם.

יש אנשים טובים בכפר...

אני לא השתתפתי בהכנה של עוגות, אז לא נעים לי להודות על מחמאה שלא מיועדת אלי.... אבל אשמח להעביר את המסר שלך למי שמארגנת את הפרוייקט.

לאמא של החייל תודה על התודה

שלום אמא של החייל נורא כייף לקרוא את מכתבך, אמא חמוטל הסבה את תשומת ליבי למכתבך. גם אני אמא של שני חיילים, ומזה שלוש שנים וחצי אנו שוקדים על המבצע כל יום שישי וערב חג. החיילים מודים לפעמים במכתבים מאוד יפים וזה מחמם את הלב לקבל את תגובתך. ברשותך אפרסם זאת בפורום המודפס השבועי של הכפר, על מנת שהתודה תגיע לכל האופים והאופות. (דרך אגב יש גם בני נוער שאופים). יהיה נחמד אם תגידי לבנך שיציג את עצמו בפני בהזדמנות. אז תודה על ההתייחסות... דרורית טל

ע ו מ ר 4

New member
דרורית טל ערב טוב../images/Emo140.gif

ואם את אמא לשני חיילים(גם אני...כשאחד מהם "אצלכם")בואי לפורום הורים לחיילים............את מוזמנת. אשמח אם תפרסמי את מילות התודה שלי..הן כולן שלכם.

בשמחה

לאמא של החיילים. פרסמתי והתגובות מאוד מרגשות. בשמחה אצטרף לפורום. איך עושים זאת? את יכולה לכתוב אלי ישירות [email protected] תודה דרורית טל

למעלה