בוקר אור רווקים/ת!!

evilihi

New member
ערב צח!

קניתי כרטיסים לשני מופעים
וזה היה בנס - כי מרוב ההצגות אזלו הכרטיסים לגמרי (או שנשארו כרטיסים זולים)... וזו היתה נקודת האור שלי להיום. הולכת לשלוח פקסים בקשר לעבודות...

evilihi

New member
לא לצחוק!

לפסטיגל... והיום גיליתי שזה היום האחרון להזמין לנרניה..וידידה של אחי מה לעשות, נרדמה בשמירה (לא ענתה על המיילים מאתמול, ובשעה 10 בערב היום אחי נזכר שהיא התקשרה אליו בצהריים בקשר לזה..ולא היה לא זמן לדבר). בקיצר, לאחר לחץ אטומי והשלמה שפיספסתי - לפני 20 דקות היא שלחה אסאמאס שהיא הזמינה והכל בסדר. הפסטיגל זה מסורת - שנה שעברה היה ממש כיף. חוץ מהעובדה שישבנו ביציע (כרטיסים במבצע של הוט נו) ובקושי ראינו משהו. השנה שילמתי 10 שקלים יותר ונקבל כרטיסים באולם. ביציע זה לשבת עם משקפת. היה משעשע - באמצע נפל להם המחשב עם המצגות והיה להם תפריט של ווינדוס עם עכבר שמנסה לתקן את זה - פלוס מסך המוות הכחול הידוע...היה מצחיק. נרניה - סתם מסקרן לראות איך הצליחו להפוך את הסרט למחזמר. חוץ מזה שאניה בוקשטיין נורא מוכשרת והיתה מעולה בצלילי המוזיקה. אני חולה על מחזות זמר ומה לעשות, מופעי החנוכה זה ההכי קרוב שיש
בקיצר, קצת נקודות אור בחיים האפורים שלי...

נרקי

New member
וואוווווווו

כל הילדים בגן שלי נוסעים לפסטיגל הזה
איך אני מקנאה בהם! הלוואי היה לי אחיין או אחיינית ללכת איתם

evilihi

New member
!

שנים אני מפנטזת על ללכת - ידידה של אחי רצתה ללכת לפני שנתיים ונעלמה...לפני שנה מצאתי מישהו ללכת איתו ועכשיו זו מסורת. נכון פסטיגל זה כיף? קליל כזה... תאמיני לי - 90% מההורים שהיו שם באו בשביל עצמם והילדים היו סתם תירוץ...

נרקי

New member
ההורים נהנים יותר../images/Emo45.gif

שהייתי קטנה אמא שלי אבא שלי והסבים שלי הצטרפו גם
כי הם תמיד אהבו.. ואנחנו הילדים השתעממנו העיקר קנו לנו בלון

לא צוחק אבל פסטיגל?

האחרון שהייתי בו היה 88 וגם אותו אני בקושי זוכר. לא אומר שזה לא מהנה אבל נשמע לי כמו עולם של ילדים, אולי כי אני לא מתחבר להצגות כאלו. בכל מקרה-תהני.

evilihi

New member
תודה ../images/Emo9.gif

לי דווקא זכור פסטיבל אחד מהילדות (עוד לפני שקראו לזה פסטיגל). היה כיף. וזכור לי השיר שהצבענו עבורו (תיבות קלפי וכאלה - לא היו אסאמאסים). זה ממש כיף. באים מראש בשביל הכיף ולא שמים על הקטע של "יהיו מלא ילדים קטנים". היו כמה שבאו כמה מבוגרים עם ילד אחד...נראה לי כי לו היה להם נעים
(כמו שנרקי אמרה). חוויות בהמשך

למעלה