בוקר אור נשמות

@tagel

New member
בוקר אור נשמות

הממממ.... כן כן אני יודעת, נעלמתי לכם, ואז רונה החמודה הלשינה עלי שאני הברזתי מהמרפאה, (שבוע שני ברציפות), הפעם אין לי תירוצים... הייתי במקום אחר חשוב לא פחות (בקשר לטיפול), עם חברה שלי, מורני, ואז היא לקחה אותי לטייל (לאשדוד - אל תשאלו למה, אין לי הסבר....), ובערב נסענו אליה הביתה, ראינו סרט (מעולה, עם ג`ורג` קלוני, אבל אני לא זוכרת את שם הסרט, משהו על מלחמת המפרץ), הזמנו מגשי פיצות...כי לא היינו לבד...והיה כייף לא נורמאלי... כמובן שבלי הסרטים הבריאותיים שלי אי אפשר...כשהגענו לאשדוד, נכנסתי לרשת ולפני שנכנסתי לפורום שלנו חיפשתי הודעה בשבילי בפורום אחר...כשקראתי את ההודעה, התחלתי לבכות כמו ילדה קטנה, (משהו בקשר לזה שלא מבינים אותי...), אז מורני סגרה את המחשב ולא נתנה לי לגלוש, כי לפעמים הגלישה יותר מידי רצינית עבורי, והיא צודקת...אחרי החצי הראשון של היום שיה לי רע, לא הייתי צריכה להכנס לרשת... אז זהו, קשקשתי מספיק... יותר מאוחר, לקראת הערב, אי אספר לכם על אתר שהחל לפעול... משוה נחמד שכדאי לדעת עליו... אוהבת הכי הכי ותודה למורני המתוקונתתתתתתתתתתתתת :) שלכם - תגוש

shaharony

New member
תגלגולי!!!!!

איזה כייף לראות אותך .... יומיים נעלמת לי, ואני עדיין מחכה מקווה לשמוע ממך בקרוב שחר

כיף לשמוע ממך

מקווה מאד שההברזות תפסקנה, אבל אני שמחה מאד שנהנית וראית סרט. טוב מתוקה, תשמרי על קשר. בי

למעלה