בוקר אור לכן

שני 4

New member
בוקר אור לכן ../images/Emo42.gif

רק רציתי להגיד שקיבלתי אתמול בערב את תוצאות ה טיי זקס שלי ושל אלי. וכמוון שהתוצאה תקינה,אנחנו לא נושאים את הגן אוף- למה הכל לא הולך חלק! למה הבדיקה הראשונה הראתה משהו מוזר? למה היינו בטוחים שהיינו צריכים להשיג את כל הכסף על ההתחלה? למה בהתחלה הייתי בטוחה שלא יאפשרו לי IVF רופאי תל השומר(המטולוג+גנקולוג) אני מרגישה באופן כללי- שתמיד בהתחלה,הכל מפחיד ומאיים ואחר כך לאט לאט הענינים מתבהרים ומסתדרים! מקווה שלכולן ילך על הצד הטוב ביותר!

בוקר טוב גם לך ../images/Emo140.gif

מקווה שהצלחת לישון קצת בלילה... קודם כל אני שמחה לשמוע שתוצאות בדיקת הטיי זקס יצאה תקינה (לא שהיינו מודאגים, נכון ?!). למה הכל לא הולך חלק ?! זו שאלת מליון הדולר. אבל אפשר לשאול את זה על כל דבר בחיים - למה אנשים שכל-כך רוצים ילדים צריכים לסבול בדרך אל המטרה ואנשים אחרים מגדלים ילדים לא רצויים ?! למה הועדה מקשה על זוגות שהגיעו למצב שהם נאלצים לחפש פונדקאית ? ובכלל - למה אין צדק בעולם ? טוב, הגזמתי קצת עם הפילוסופיה על הבוקר, מקווה שתסלחי לי
אבל כמו שאת כתבת, תמיד ההתחלה מפחידה ומאיימת ובסוף - הכל מתבהר ! אז אני מאחלת לך (ולכולנו) שבקרוב נצליח לראות את השמש מבעד לעננים ושהכל יסתדר !

א י נ ס

New member
גם אני עם הלמה??????????????

נמאס לי כבר מהכל. אני לא יכולה יותר. אני לא בטוחה בקשר לתהליך, אני מפוחדת. ובזמן האחרון אני מרגישה גם שאני לא מסוגלת שביצית אחרת תושתל בי. בינתיים לא עושה כלום. מחכה... למה? למשיח. למה? למה לא נשארתי בטיפולים בזמן? למה לא דרשתי IVF ? למה לא ניערתי את בעלי - עם דרישה לתמיכה ? למה פיספסתי את ההריון הנוסף מהביצית שלי, שהיה כל כך קרוב ואפשרי????? אני כל כך לא רוצה תרומת ביצית... (כמעט בוכה עכשיו) ומרחמת על הבת שלי. אני יודעת כמה שחשוב לה שתהיה לידה עוד נשמה בגיל שלה... הכל כל כך מסובך לי. אני מקנאה בכם שאתם פועלות ומתקדמות ויודעות מה לעשות בכל שלב. אני תקועה...ואף אחד לא יכול להוציא אותי, לחלץ אותי מהבור השחור של חוסר הוודאות. מצטערת על הפסימיזם, אבל איפה אם לא פה? ופה. ולא בפוריות הגדול. פה יש לי יותר תמיכה והזדהות (וגם בגלל בנדה - שגם צריכה ביצית) וגם בגלל המינוריות, והבנות המופלאות שפה - שכל כך פה בשבילי תמיד. עצובה........

אוי אינס ../images/Emo14.gif

כל-כך מבינה לליבך... כל-כך הרבה שאלות וכל-כך מעט תשובות... אני לא בטוחה בעצמי כל הזמן, גם אני פוחדת לפעמים. מהבור של חוסר הודאות אף אחד לא יכול להוציא אותך (או אותי) כי אף-אחד לא באמת יודע מה יקרה בעתיד. גם מעלי מרחף ענן חוסר הודאות, לפעמים עושה על הכל צל שחור עד שאני כמעט לא רואה קדימה, ולפעמים זז קצת ואני מצליחה לראות את השמים הכחולים והשמש שנותנים לי תקווה. אני (יחד איתך) מתנדנדת כל הזמן בין אופטימיות לפסימיות, בין תקווה ליאוש. אולי אני לא יכולה פשוט לזרוק לך חבל ולחלץ אותך מהבור, אבל אני מוכנה לתת לך יד בתוך הבור עד שנצליח שתינו לעלות ביחד למעלה. ואיך אפשר בלי מילה אחת של עידוד ?! בסוף בסוף, אחרי כל ההתלבטויות והסבל, מחכה לכולנו אושר גדול (כך אני מאמינה) שיפצה על הכל.

בנדה1

New member
אינס מתוקה,

לא להשבר, כי את יודעת שיש פתרון להכל. אז אחרי המשבר של ´התינוק לא ישא את המטען הגנטי שלך´ את תראי שזה בסך הכל לא נורא, יש דברים גרועים יותר בחיים. קשה לי לעודד אותך, אני חושבת שכולנו חווינו משבר שכשהבנו שלמען ילדים נצטרך לעבוד קשה יותר, אבל אני יכולה להבטיח לך שיהיה בסדר. אני רואה היום את הדברים כ"כ אחרת , אני גם יודעת שכל מה שאגיד לך לא ירכך את תחושתך. תהיי חזקה. נשיקות. איריס.

שני 4

New member
אינס מתוקה ,אני רוצה קודם להקדים

ולהגיד לך: בחיים שלנו קוראים הרבה דברים שלא פייר! ושזה לא הוגן. למה אנשים רעבים ללחם? למה יש ילדים מוכים ועזובים? למה יש מצב בטחוני כל כך גרוע? למה יש מחלות? ועוד אינספור למה??? הרי יש דברים לא קלים! ולמה זה בעצם קורה?? אני מוכנה לנדב לך דוגמה שלי! למה בחורה צעירה בת 27 נכנסת ללידה ,ולאחר שלושה שבועות עוברת קטיעת רגל?.. למה ? למה בנות מנסות אינספור פעמים IVF ולא מצליחות? אינס היקרה : מניסיוני זה מאוד מאוד מאוד לא בריא לנפש שכל הזמן אומרים ושואלים למה זה ככה ולמה זה קרה? אינס היקרה: כולנו פה עוברות תהליכים לא קלים ממש, אני אישית נאבקת בכל החזיתות.(ואם אני אפרט אני אגמור את הדף) אני חושבת שעל מנת להתגבר ולפתור את הבעיה עלינו קודם להשלים עם הבעיה. חמודה- את צודקת,תרומת ביצית זה לא נעים! אבל בעזרת תרומת ביציית בעזרת השם יהיה לך עוד ילד. אינס קודם כל אל תרחמי על הקטנה שלך,כי יש לה הורים נפלאים,(את מזכירה לי את עצמי ,שהייתי בטיפול נמרצ לא לייד מאי,כל כך ריחמתי על מאי שאמא שלה תהיה קטועה. אבל אגיד לך משהו,עכשיו אני כל כך שמחה שיש למאי אמא כמוני שאפילו עם מגבלה,אני אמא רגילה ומעניקה) את יודעת יש הרבה זוגות שאיין להם אפילו ילד אחד, חלקנו התברך שלפחות ילד אחד יש. ותודה לאל יש דרכים אלטרנטיבות לשנות זאת. אינס - את בדיוק כמונו, גם את מתמידה ברצונות שלך, וגם את פועלת בכל החזיתות. אני בטוחה שאת תראי את האור בקצה המטרה..... ולדעתי האישית אל תשללי אמצעים שיגשימו לך את המטרה אני רוצה לתת לך דוגמה שלי: אם חס וחלילה לא יצליחו להוציא לי בייצית,מה לעשות עם הרבה כאב אעשה תרומת בייצית. אבל תאמיני לי ברגע שיהיה הריון,מי יזכור שזה לא הביצית שלי? זה יהיה הילד שלי ושל בעלי. אינס מתוקה- את חייבת להיות חזקה,חייבת לראות את הדברים בצורה ראלית,ולראות מה אפשר לעשות ומה לא ניתן לעשות. איפה יש סיכוי? ואיפה הסיכוי הוא נמוך? ומה לעשות הריי בחיים שלנו אנו נאלצים להתפשר..... רוצה לחבק אותך חזק ,חזק. ופשוט להגיד לך : "יהיה בסדר ולא חשוב איך תעשי או לא תעשי" כנסי להתקלח, תתאפרי,תתבשמי,שתי נס+עוגה ואני בטוחה שתרגישי יותר טוב! אני אוהבת אותך,ואל תשכחי את בדיוק כמו כולנו, את לא מפסיקה להאבק למען המטרה!

א י נ ס

New member
איזה מתוקות חכמות ואמיצות אתן

אין חברות טובות כמוכן בכל העולם... איך התרגשתי
בטח שנצליח. כי אין לנו דרך אחרת. אוהבת עד כלות אינס

מירבי*

New member
אינס, חברה יקרה ואמיצה...

מותר לנו לשאול, מותר לנו לכאוב, מותר להתרגז ולהתמרמר, מותר לכעוס על כל העולם ובטח ובטח שמותר לבכות... הרי זה מה שהופך אותנו לאנושיות, רגישות ומסוגלות להתמודד עם הקשיים שהחיים מזמנים לנו..והם מזמנים..לכל אחת כאן יש התמודדויות, מה שחשוב ביותר הוא להתמודד, לא להרפות, יש לנו מטרה ואנחנו נשיג אותה בדרך כזו או אחרת. אינס יקירה, החליטי שמתוך הכאב הזה את קמה ופועלת, מזיזה דברים, מקבלת החלטות ומתקרבת להגשמת החלום שלך. מחבקת אותך יקירה, רוצה לתת לך כח והמון רצון לפעול.. רק את יכולה להוציא את עצמך מתוך הבור השחור של חוסר הוודאות..

מירבי*

New member
ענת, האופטימיות שלך נדירה, היכולות

שלך להתמודד ראויות להערצה, רוצה לחזק את ידייך, לחבק אותך ולהגיד לך שעם נחישות כזאת את תצליחי, שום מכשול לא ירחיק אותך מהמטרה.. מחבקת אותך חברה יקרה

שני 4

New member
מירבי אני רוצה להגיד לך משהו:

שאחות של אמא שלי באה לבקר אותי בבית חולים, היא ראתה אותי ובכתה. רזיתי המון המון,הייתי נראית ילדה! היא אמרה לי שזה כל כך קשה מה שאני עוברת אמרתי משהו ואני מתכוונת לזה דברים קשים שקורים בדרך רק מחזקים... אני חושבת שאם אנחנו ואת כמוון נותנות לאשה אחרת, לשאת את העובר,הילד שלנו. לדעתי זה מעיד על אופי חזק,שלא נכנע למגבלה..... מירבי- אני לא יכולה לתת למיגבלות שלי(קטיעה+איסור ללדת+בעיית קרישת דם) להשתלט על חיי. אני חייבת לעשות ולהאבק אם צריך. אפשר להצליח....

milanat

New member
ענתי את מקסימה עם הגישה שלך

ואני בטוחה שתצליחי בהכל!
מחבקת חזק

מירבי*

New member
את צודקת בהחלט ענת, כל הכבוד

על החשיבה החיובית. את תצליחי ובגדול

../images/Emo32.gif היתה לי אתמול הודעה במשיבון

מגבר שאמר שיש לו מישהי בשבילנו בת 24 ממולדובה וביקש שנתקשר. מה זה - סרסור ?! כמובן שאני לא מתכוונת להתקשר...

מירבי*

New member
דניאל, זו בדיוק הסיבה שהוועדה

קבעה שפונדקאית צריכה להיות תושבת הארץ מעל 3 שנים ויהודיה. יש בזה הרבה הגיון, אם את זוכרת בזמנו כשהתפוצצה פרשת הביציות, חלק מהעניין היה יבוא של נשים למטרת תרומת ביצית. יום נעים יקירה

למעלה