אינס מתוקה ,אני רוצה קודם להקדים
ולהגיד לך: בחיים שלנו קוראים הרבה דברים שלא פייר! ושזה לא הוגן. למה אנשים רעבים ללחם? למה יש ילדים מוכים ועזובים? למה יש מצב בטחוני כל כך גרוע? למה יש מחלות? ועוד אינספור למה??? הרי יש דברים לא קלים! ולמה זה בעצם קורה?? אני מוכנה לנדב לך דוגמה שלי! למה בחורה צעירה בת 27 נכנסת ללידה ,ולאחר שלושה שבועות עוברת קטיעת רגל?.. למה ? למה בנות מנסות אינספור פעמים IVF ולא מצליחות? אינס היקרה : מניסיוני זה מאוד מאוד מאוד לא בריא לנפש שכל הזמן אומרים ושואלים למה זה ככה ולמה זה קרה? אינס היקרה: כולנו פה עוברות תהליכים לא קלים ממש, אני אישית נאבקת בכל החזיתות.(ואם אני אפרט אני אגמור את הדף) אני חושבת שעל מנת להתגבר ולפתור את הבעיה עלינו קודם להשלים עם הבעיה. חמודה- את צודקת,תרומת ביצית זה לא נעים! אבל בעזרת תרומת ביציית בעזרת השם יהיה לך עוד ילד. אינס קודם כל אל תרחמי על הקטנה שלך,כי יש לה הורים נפלאים,(את מזכירה לי את עצמי ,שהייתי בטיפול נמרצ לא לייד מאי,כל כך ריחמתי על מאי שאמא שלה תהיה קטועה. אבל אגיד לך משהו,עכשיו אני כל כך שמחה שיש למאי אמא כמוני שאפילו עם מגבלה,אני אמא רגילה ומעניקה) את יודעת יש הרבה זוגות שאיין להם אפילו ילד אחד, חלקנו התברך שלפחות ילד אחד יש. ותודה לאל יש דרכים אלטרנטיבות לשנות זאת. אינס - את בדיוק כמונו, גם את מתמידה ברצונות שלך, וגם את פועלת בכל החזיתות. אני בטוחה שאת תראי את האור בקצה המטרה..... ולדעתי האישית אל תשללי אמצעים שיגשימו לך את המטרה אני רוצה לתת לך דוגמה שלי: אם חס וחלילה לא יצליחו להוציא לי בייצית,מה לעשות עם הרבה כאב אעשה תרומת בייצית. אבל תאמיני לי ברגע שיהיה הריון,מי יזכור שזה לא הביצית שלי? זה יהיה הילד שלי ושל בעלי. אינס מתוקה- את חייבת להיות חזקה,חייבת לראות את הדברים בצורה ראלית,ולראות מה אפשר לעשות ומה לא ניתן לעשות. איפה יש סיכוי? ואיפה הסיכוי הוא נמוך? ומה לעשות הריי בחיים שלנו אנו נאלצים להתפשר..... רוצה לחבק אותך חזק ,חזק. ופשוט להגיד לך : "יהיה בסדר ולא חשוב איך תעשי או לא תעשי" כנסי להתקלח, תתאפרי,תתבשמי,שתי נס+עוגה ואני בטוחה שתרגישי יותר טוב! אני אוהבת אותך,ואל תשכחי את בדיוק כמו כולנו, את לא מפסיקה להאבק למען המטרה!