בוקר אור לכולנו :)

t@gel

New member
בוקר אור לכולנו :)

אז ככה... זה לא שאני מתעלמת.. פשוט האדמין החדש שלי לא נתן לי לשגר הודעות לפורום במשך יומיים ... אני שוב כאן אתכם... מתה לדעת מה שלומכם... אני בסדר גמור...קצת עושה שטויות, אבל יעבור לי... למי שמעוניין....אני נמצאט בצאט המון...מאחר הצהריים ועד הלילה... :) אוהבת אתכם מאוד..אני

פו

New member
לתגל המקסימה

את נותנת לי המון כוח אני כל יום קוראת מה שכתבת בהודעה ממנהל הפורום, לא יודעת למה אבל זה מחזק אותי לדעת שאני לא יחידה בעולם עם הפרעת אכילה. ובכלל כולם פה בפורום נהדרים ואוהבים המון אהבה

t@gel

New member
היי חומד...

אני מאושרת לשמוע... הודעת מנהל עוברת כרגע שינויים.. עד הצהריים נעדכן אותה סופית... שמחה לשמוע כי יש בך כוחות... ממממוווואאהההה - נשיקה ממני... אוהבת המון...

תרנגולת

New member
קצת שטויות..?

שטויות גדולות אני מניחה.. קצת. אבל גדולות. סביר להניח. מתוקה שלי.. בוקר טוב }{ אוהבת אותך.

t@gel

New member
לא ממש...

סתם חוסר שינה חופשי.. מה שלומך חומד?

t@gel

New member
לא יודעת על מה את מדברת...

אבל אני מניחה דאם נזפתי...הייתה לי סיבה... לא ככה? אם אני טועה, האירי עיניי ואני מתנצלת בפומבי... מה עם בית ספר חומד? סיכמנו שאין הברזות יותר...

:-( טיול שנתי...

בלעדיי... יצאתי לחופש 3 ימים לפני.. אמממ.....להזכיר על מה הנזיפות?????? או שלא..

t@gel

New member
אהמממ

אם את רוצה להזכיר...שיקול שלך... אני עומדת מאחורי דבריי ומגנה אותך על כך. ואת יודעת מה..עם כל התירוצים אתמול...תודי שאת מסכימה איתי... חוצ`מזה...תודה שברחת לי מהצאט.. ועוד חוצ`מזה... למה לא יצאת לטיול? פראיירית...את מפסידה עכשיו... אז אני אשעשע אותך כאן... :)

...... H-( כדאי לקרוא.

אבי היקר, אין לי שום כוונה להגיע לחוזה שלום בין גופי לבי נפשי, וכמו כן אין בכוונתי לעצור את עצמי. לכן, הרשה לי לאלף את גופי בכך שלא אשנה את הדיאטה שלי; לא אעצור עד סוף חיי, עד שלא יוותרו יותר החיים. אל לך לחשוב שגופי מנוון וחלש כשם שהוא נראה, הוא מתנהג כך על מנת שלא אתבע את החוב שיצר בעולם, כאשר אהב תענוגות... אח, גופי, מדוע אינך עוזר לי לשרת את יוצרי וגואלי? מדוע אינך ממהר לציית כשם שמיהרת להפר את מצוותיו? אל תקונן, אל תבכה; אך תדמה שהנך מת למחצה. אתה תישא את המשל שאניח על כתיפך, את כולו...לא רק שאני רוצה להימנע ממזון גופני, אלא שאני גם רוצה למות אךף פעמים ביום בחיי אלה, לו הדבר היה אפשרי. הקדושה מרגרט מקורטונה, מכתב לכומר הוידוי שלה שהורה לה לאכול. מתה: 27 בפברואר 1297, מרעב.

תרנגולת

New member
ממ.. אוי.

מבחינת בריאות- קצת יותר קטנות ממה שחשבתי. אבל.. נפש. אחח. (כך לפחות אצלי כשאני לא ישנה..) אני. מבואסת מעט. אבל מקווה לטוב יותר.

t@gel

New member
למה מאמי?

נפשי ורוחי איתנים...אל דאגה... מה קורה איתך? על מה מבואסת?

למעלה