בוקר אור לכולם! קומווווווווווווו................ זה לא פייר שאני אהיה היחידה שערה..........
ל לחי7 New member 3/6/07 #1 בוקר אור לכולם! קומווווווווווווו................ זה לא פייר שאני אהיה היחידה שערה..........
S shaiush4 New member 3/6/07 #4 טוב אמא... קמתי.... אני עוד אמרתי שאני אלך לישון מוקדם... בסוף רק ב-2 נכנסתי למיטה, וכמובן שלא נרדמתי למרות שהייתי עייפה. ועכשיו אני צריכה ללכת להתארגן וללכת לעבודה ואני חוזרת רק בערך ב-8 וחצי הביתה...... אין לי כוח!!! והמקלחת תפוסה!... :-\
טוב אמא... קמתי.... אני עוד אמרתי שאני אלך לישון מוקדם... בסוף רק ב-2 נכנסתי למיטה, וכמובן שלא נרדמתי למרות שהייתי עייפה. ועכשיו אני צריכה ללכת להתארגן וללכת לעבודה ואני חוזרת רק בערך ב-8 וחצי הביתה...... אין לי כוח!!! והמקלחת תפוסה!... :-\
ל לא קוראים לי דרור New member 3/6/07 #5 =\ בוקר, אני רק חזרתי מהעבודה והולכת לישון מקווה שלנצח (ויש לי עוד שיעור היום...) הלוואי והציפורים היו שותקות קצת ונותנות לי לישון
=\ בוקר, אני רק חזרתי מהעבודה והולכת לישון מקווה שלנצח (ויש לי עוד שיעור היום...) הלוואי והציפורים היו שותקות קצת ונותנות לי לישון