בוקר אור לכולם......

בוקר אור לכולם......

מצטערת קודם כל על מה שאני רושמת, בשעה כזאת.. אבל זה כל כך הטריד אותי שלא יכולתי לדחות את זה… 5:15 אני מנסה להירדם. פותחת את הרדיו וזה מה שאני שומעת, באיזשהו תחנת רדיו מישהו מקריא כותרות מהעיתון: מעכשיו יהיה קל להוציא רשיון על נשק לאזרחי ישראל, אם אני לא טועה 50,000 יוכלו לעשות את זה. 40,000 אנשי מילואים יוכלו לקבל נשק אך יש פה חילוקי דעות: א. יהיה להם הגנה והם יכלו לעזור יותר במקרה שיראו מחבל. ב. זה יכול להיות לא טוב כי הם יכולים לירות גם באנשים בלי לחשוב יותר מידיי… אחד השבועות הקשים ביותר בתקופה האחרונה 30 הרוגים שבוע בדיוק (מיום שישי שעבר עד היום) .. מיממה האחרונה חמישה הרוגים.. והמוני הרוגים.. לטענת שרון: אם הייתי יודע שזה יהיה המצב לא הייתי ניכנס לממשלה.. אתמול ראיתי את התוכנית שהייתה "זהבי בשטח" או משהו כזה… ולפצועים ולמשפחות השכולות היו חזקים עם כמה שקשה. אמממ.. לפני שאני אשאל את השאלה העיקרית, אני רוצה לומר… לזכר ההרוגים בפעולות הטרור, ולזכר אנשי המשטרה והכוחות, לזכר חללי צה"ל, עוד מעט יום הזיכרון … איפה נהיה עד אז…?
יהי זכרם ברוך
עוד שיר ששמעתי בסביבות 5:15 "מה אני אני רק בן אדם אני חי ועובד כמו כולם אני רואה עתיד אני חושב תמיד שהכוונה נותנת אמונה אני רואה עתיד אני חושב תמיד שהכוונה נותנת אמונה יחד, כן כולנו יחד…." עכשיו השאלה שלי היא: בטלוויזיה שמעתי שביקשו מהאנשים לא להפסיק לצאת ולהמשיך לבלות ולא נראה פחד, מצד שני ברדיו שמעתי שמבקשים לא להיות במקומות עם הרבה אנשים, לשמור על עצמנו.. ובלה בלה בלה. הכריזו כבר על מלחמה, אז במלחמה הזאת איפה אנחנו אמורים להיות? לצאת, לבלות, להמשיך לחיות או לשבת לא לעשות כלום כמו שהממשלה שלנו עושה ועוד רבים ו"טובים"…?

shooki11o

New member
להמשיך לחיות

במלחמה הזאת אנחנו חייבים להמשיך לחיות ולהשתדל עד כמה שאפשר לעשות הכל כי אין לנו ארץ אחרת וזה אומר שאם אנחנו נשארים בארץ אז החיים חייבים להימשך הלוואי והייתי יכול להיות אופטימי ולהגיד שיהיה טוב אבל בנתיים אנחנו חייבים להחזיק אצבעות ולא להישבר כי זו המטרה היחידה שלהם לשבור אותנו.

GALI02

New member
תרשה לי...

להצטרף לדברייך. הסיבה העיקרית שבגללה חייבים להמשיך או לפחות לנסות להמשיך לחיות כרגיל היא כי פשוט חייבים. אין לנו חיים אחרים. אין לנו מדינה אחרת(למרות שיש כאלה שיתווכחו איתי אבל זה כבר נושא אחר) אמן שנצליח לשמור על נורמליות ועל שפיות

אבל אבל אבל......

שניכם צודקים בצורה מסויימת, אבל אם נמשיך ככה יהיו יותר מקומות למטרה וכו´.. והביטחון שלנו ירד יותר.. ואני מחזירה את זה לנושא של זהבי, אולי מה שאני הולכת לומר קצת יכול לרמוז על זה שאנחנו אשמים אבל לא לזה אני מתכוונת, ממש לא... ביום שישי, זהבי רשם בעיתון אל אותה מסעדה ועל מה שקורה שם בימי שני, ואותו המחבלל הגיע ביום שני לאותו מקום... אני חושבת שאיפושהו העיתנות שלנו והתקשוררת עלולה לפגוע בנו. זה כמו שהראו את החייל ההוא שהרג את המחבל אותו יום בירושליים (קשה לי להיזרת בשמות ימים ותאריכים ,יכול להיות בגלל חוסר שינה) בכל אופן.. אני חושבת שככל שאנשים יצנזרו כך יהיו פחות פגיעות יחד עם זאת אני חושבת שאם כבר אנחנו יוצאים (ושנמשיך לצאת וכו´) אנחנו צריכים לבדוק את המקום שאליו הולכים ושיהיו שם מספיק כוחות הגנה (שוטרים\ מאבטחים\ או כל דבר דומה) אני מקווה באמת ששרון יתאפס כי מתי שהוא ניכנס לממשלה עדיין היה בלאגן.. וזה לא בין ליל התהפך... אני מקווה שהמדינה הזאת תתאפס.. ועוד שאלה: אם הוא אמר שהוא לא היה ניכנס לזה (אני בטוחה שזה בגלל מהצב שנקלע בין ג´ורג´ בוש לבין המפלגה שלו) אז למה כל כך קשה לו לצאת מזה? למה הוא לא יכול לפנות את המקום למישהו שיודע מה הוא רוצה לעשות ואיך..

shooki11o

New member
ועוד אבל...

כמובן שאם אנחנו יוצאים אנחנו חשופים יותר ומהווים מטרות. העניין הבסיסי הוא כמובן להגביר ערנות ועם זאת לא להראות פחד כי אם האויב יחשוב שאנחנו מפחדים הוא משיג את המטרה שלו ולכן יש לו יותר מוטיבציה להגביר פיגועים אבל אם הוא מבין שכל פיגוע רק מחזק את הרצון שלנו להישאר פה ולהרחיק את עמו מכאן אז יכול להיות שסוף סוף הם יבינו שאנחנו פה לנצח.

למעלה