בוקר אור לכולם

• פותח הנושא tofit
  • פורסם בתאריך

tofit

New member
בוקר אור לכולם

מי שם איזה שיר מרגיע לבוקר? הגעתי עצבנית היום למשרד :(

alpha80

New member
שיר לבוקר.......

וזה בעקבות הקדחת האולטראווקסית שאני שרוי בה בימים האחרונים, כל הדיסקים של אולטראווקס ב"ריפיט" בלתי פוסק, אתם יודעים - תקופה שכזו. האמת היא שבדרך לעבודה שמעתי שיר מתוך האלבום שלהם RAGE IN EDEN שלא שמעתע שנים על גבי שנים והוא עשה לי צמרמורת... אבל הוא לא מוכר ונשאיר את זה לאחר כך. אז אחרי ההקדמה הזו - שיר מתוך האלבום QUARTET, שיר מדהים - HYMN
Give us this day all that you showed me - The power and the glory till my kingdom comes. Give us this day all that you showed me - The power and the glory till my kingdom comes. Give me all the storybook told me The faith and the glory till my kingdom comes. And they said that in our time all that's good will fall from grace. Even saints would turn their face in our time. And they told us that in our days Different words said in different ways Have other meanings from he who says in out time: Give us this day all that you showed me - . . . And they said that in our time we would reap from their legacy We would learn from what they had seen in our time. And they told us that in our days We would know what was high on high We would follow and not defy in our time. Give us this day all that you showed me - . . . Faithless in faith we must behold the things we see. Give us this day all that you showed me . . .​
לטורה.

ט ו ר ה

New member
אח....כמה צמרמורות ../images/Emo8.gif

תודה אלפא יקר זה בין השירים היותר אהובים עליי!!!! חופשי עשית לי את זה עכשיו......! תודה ובוקר טוב

turrican

New member
אלפא קבל ח"ח על השיר ../images/Emo127.gif

כמו שאמרתי אתמול..אין על Midge Ure

alpha80

New member
בהחלט אין.

אתה יודע - זה מצחיק - אבל רק לאחרונה אני מעריך אותו ממש כמוסיקאי. תמיד אהבתי את אולטראווקס, ויש לי את כל התקליטים , גם מהתקופה המוקדמת, ללא מידג' יור, ולאחרונה "העברתי" הכל לדיסקים וחזרתי לשמוע אותם הרבה. בקיצר... הוא גדול.

turrican

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo155.gif

שלום לכולם, כולם מתמרקים לפסח???
, היכן אתם עושים את הסדר? אני עושה את הסדר בלול עם הילד. בוקר טוב ל: טופית,אלפא,אלדין,שמש,Pimpf (טוב שבאת),טורה,ענת,עדי,סידצ'יפ IceMachine,Greenzg ולחדשים: StarDust20 וירדן. מקווה ליום שקט במדינה..

turrican

New member
רציתי לשלוח בוקר טוב אישי

לטל-יה, שזכתה להיות מנהלת פורומים באתר זבנג במדור : עיצוב גרפי . בראבו!!

tofit

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

טל-יה

New member
תודה תודה לך מיינהל

ולכולם לא רק בעיצוב גרפי גם הפכתי לשדכנית זיווגים סטייל הלנה עמרם (במיל)
אז אני מעדיפה להקרא מנתבת אהבות.... במקום מיינהיילת

למעלה